• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2024

08:32

Loša vest za Srbiju! Sudio nam protiv Amerike, a sada deli pravdu i na meču s Nemačkom!

Tanjug/AP Photo

Olimpijske igre

Loša vest za Srbiju! Sudio nam protiv Amerike, a sada deli pravdu i na meču s Nemačkom!

Podeli vest

Pravdu Srbiji protiv Nemačke za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama deliće Metju Lajg Kalio iz Kanade, Žoan Roso iz Francuske i Džoni Batista iz Portorika.

U dosadašnjem toku turnira Žoan Roso je čak tri puta sudio Srbiji.  Protiv Australije (95:90), Južnog Sudana (96:85), ali u meču grupne faze protiv Sjedinjenih Američkih Država kada smo izgubili rezultatom 110:84.

Metju Long Kalio i Džoni Batista do sada nisu sudili našoj reprezentaciji na Olimpijskim igrama u Parizu.

Podsetimo, naša reprezentacija je u polufinalu poražena od Amerike rezultatom 95:91, a tome su u dobroj meri doprinele loše sudijske odluke.

Meč protiv Nemačke je na programu od 11.00 časova. Imaće priliku "orlovi" da se osvete protivnicima za poraz u finalu Svetskog prvenstva prošle godine.

Sjedinjene Američke Države i Francuska finale Olimpijskih igara igraju od 21.30.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju
Društvo

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju

Tokom prvih 100 dana rada Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nastavili smo neumorno da radimo na izgradnji infrastrukture, koja je preduslov za dalji ekonomski i privredni razvoj Srbije, poručio je ministar Goran Vesić, ističući među najvažnijim koracima nastavak izgradnje auto-puteva i brzih saobraćajnica širom zemlje, početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

10.08.2024

10:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija