• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

12.08.2024

17:47

INFORMER SAZNAJE! Danica Crnogorčević će pevati olimpijskim šampionima na balkonu!

Reuters/Ataimages

Olimpijske igre

INFORMER SAZNAJE! Danica Crnogorčević će pevati olimpijskim šampionima na balkonu!

Podeli vest

Veseliće se srpski rod večeras u centru Beograda kao nikad!

Istaknuta umetnica Danica Crnogorčević stiže u Beograd kako bi večeras bila na balkonu Starog dvora sa osvajačima olimpijskih medalja u Parizu. Naši zlatni sportisti Novak Đoković, Zorana Arunović, Damir Mikec i vaterpolisti, ali i srebrna Aleksandra Perišić i bronzani košarkaši, slavili su uspehe uz Daničinu najpoznatiju pesmu "Veseli se srpski rode".


Čak su zbog toga bila na udaru domaćih hejtera i maloumnika iz regiona, iako je to pesma koja slavi srpstvo i ni na koji način ne ugrožava bilo koga niti vređa bilo čija osećanja.


Danica će verovatno otpevati i himnu "Bože pravde", a očekuje se da skup bude jedan od najmasovnijih u skorijoj prošlosti.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23