• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.06.2015

21:41

EVROPSKE IGRE Odbojkaši ne daju ni set

Ostali sportovi

EVROPSKE IGRE Odbojkaši ne daju ni set

Podeli vest

Odbojkaška reprezentacija Srbije na Evropskom igrama u Bakuu pobedila je maksimalnim rezultatom domaću ekipu Azerbejdžana sa 3:0 po setovima 25:22, 25:18, 25:19

Najraspoloženiji u našem timu bili su Dušan Petković, Petar Krsmanović  i Konstantin Ćupković sa po 11 poena, dok je kod domaćina najefikasniji bio Kovalenko sa 12. 

Naredni meč igramo za dva dana protiv Poljske.

Imala je Srbija u prvom setu prednost 20:15, ali su strpljivi domaćini uspeli da istope zaostatak i primaknu se na 24:22. Međutim, "orlovi" su iskoristili prvu set loptu i dobili uvodni set 25:22 posle greške Azerbejdžanaca prilikom servisa. 

Isti grešku naši nisu ponovili tokom drugog seta. Poveli smo 22:15,  rutinski proveli set kraju, duplirali prednost, dok je treći deo bio samo puka formalnost jer je bilo jasno da domaćini ne mogu Srbiji  ni set da uzmu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija