• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2018

10:07

ONE IGRAJU KAO MUŠKARCI! Srpske odbojkašice šokirale selektora Nemačke

Ostali sportovi

ONE IGRAJU KAO MUŠKARCI! Srpske odbojkašice šokirale selektora Nemačke

Podeli vest

Srpske odbojkašice su deklasirale Nemačku na Svetskom prvenstvu sa 3:0 i dobile pohvalu od šokiranog rivalskog selektora da igraju - kao muškarci

Nimalo neizvestan je bio duel Srbije i Nemačke, protivnice ni u jednom setu nisu uspele da pređu 20 poena.

Pulenke Zorana Terzića su ozbiljan kandidat za osvajanje zlata, što je priznao i Feliks Koslovski, selektor Nemačke.

- One su u usponu sada, skoro da igraju mušku odbojku. Nadam se da mogu zadržati taj nivo. Prva dva seta bila su teška, imale su samo jednu neiznuđenu grešku. Čak i sa dobrim servisom, nismo mogli da pobedimo, čak su krenule još jače u trećem setu jer su želele maksimalnu pobedu. I dalje nam treba veliko iskustvo za ovakve mečeve - rekao je Koslovski.

Naredni meč naš tim igra protiv Japanki 10. oktobra od 12.20 po našem vremenu, a onda sledi veliki derbi sa Holandijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija