• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2019

10:23

(VIDEO/FOTO) ŠMEKERU, DOĐI U SRBIJU AKO ME VEĆ IZAZIVAŠ! Veljko Ražnatović brutalno odgovorio albanskom bokseru

Ostali sportovi

(VIDEO/FOTO) ŠMEKERU, DOĐI U SRBIJU AKO ME VEĆ IZAZIVAŠ! Veljko Ražnatović brutalno odgovorio albanskom bokseru

Podeli vest

Srpski bokser Veljko Ražnatović javno je prozvao Petrita Mazrekaja, Albanca sa Kosova i velikog prijatelja Ramuša Haradinaja, da dođe u Beograd ukoliko želi borbu, a ne da samo stvara marketinški prostor praznim izazovima

Gostujući u emisiji NOVO JUTRO televizije Pink, sin poznate estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović pozvao je Mazrekaja da zvanična ponuda za borbu još nije stigla.

On je neporažen isto kao i ja, i jako bih voleo da se taj meč dogodi. Ali, kada on već izaziva, trebalo bi da da dođe ovde. Ja do sada nisam ni znao da postoji taj dečko. Jako bih voleo da dođe ovde, da ispuni reč i da ispadne šmeker - rekao je Ražnatović.

On je dodao da je Mazrekaj morao odmah da izađe sa ponudom, a ne da prodaje prazne priče.

Ako ste pravi, uradićete nešto konkretno. Odmah ide ponuda, a ne neke glupe ponude i provokacije. Malo me i vređaju te priče, ako se ne jave i u narednih sedam dana, više ne želim da mu pridajem nikakav značaj - rekao je Veljko.

Foto: Informer

 

Ražnatović je istakao da mu je drago što je u meču sa hrvatskim kolegom iskazano puno obostrano poštovanje, naglasivši da su to primetili mnogo pratioci i iz Srbije i iz Hrvatske.

Istakao je i da mu imponuje to čiji je sin, ali i da mu smeta kada neko ko nije bokserski kvalitet na taj način kada pravi marketinški trik.

- Uvek će biti komentara koji će hteti nešto senzacionalistički da okrenu, ali to je tako. To su posebni ljudi – rekao je Ražnatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlah alija

pre 4 godine

Čuj imponujemu da je sin ratnog zločinca i kriminalca ,momak je stvrno mentalno zaostao u razvoju

Vns

pre 4 godine

Brutalni Veljko sa brutalnim odgovorima hahahahahahahahaha

milo

pre 4 godine

e kakva je Ovo Avetinja, majkina marmelada, (najeo se marmelade a misli da je EuroKrem)Lajavac ko i Caca mu, a ko zna mozda su ga Siptari i Pravili,,,

Franky

pre 4 godine

On da dode u BG,sto ti ne ides u Prishtini??Sta kazes na neki neutralan teren??Recimo Bec!!??

galenika

pre 4 godine

Dečko "hrabar" na tatu :) Pa lutko,prihvati izazov i onda menadžeri ugovore mjesto i termin...tako to ide u realnom svijetu ;) Bojim se da bi ovog malog napuhanka,kosovar rasuo k`o rižu....

Bosanac

pre 4 godine

A da ti smekeru odes na Kosovo i pokazes nama svima srce u junaka.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17