• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2019

09:29

JAKA PORUKA ZLATNIH DEVOJAKA!  Drago nam je što smo obradovale naš narod!

Ostali sportovi

JAKA PORUKA ZLATNIH DEVOJAKA! Drago nam je što smo obradovale naš narod!

Podeli vest

Odbojkašica Srbije Bianka Buša rekla je da joj je drago što su odbojkašice uspele da obraduju narod i zahvalila se svima na velikoj podršci

- Sjajno je vratiti se kući svojim navijačima, prijateljima, porodici. Drago mi je što su nas dočekali u ovolikom broju - rekla je Buša.

Devojka na čiji je servis Srbija napravila preokret u odlučujućem, petom setu u finalu s domaćinom Turskom i na kraju uspela da trijumfuje na Evropskom prvenstvu, kaže da je ta utakmica bila izuzetno teška.

- U finalu je bilo napetije, ali su ovde drugačije emocije. Gubile smo ta tri poena u petom setu, što nije malo kada se igra do 15. Atmosfera je bila neverovatna, svi su bili protiv nas. Našim iskustvom i željom uspeli smo da dođemo do trijumfa. Mi smo srećne i drago mi je da smo obradovale naš narod. Hvala svima koji su navijali za nas - izjavila je odbojkašica koja igra na poziciji primača.

ČISTA EMOCIJA ZLATNIH ODBOJKAŠICA! Stefana: Iskreno, malo mi se plače!

Olimpijsko zlato izabranicama Zorana Terzića izmaklo je u Riju 2016. godine, a naredne u Tokiju će biti prilika da se i ta medalja doda u kolekciju.

- Mi se nadamo tome, ali idemo korak po korak. To je sledeće leto. Imamo još da odigramo sezonu i još neka takmičenja, ali nadamo se najsjajnijoj medalji - zaključila je Bjanka.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija