• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.09.2019

14:09

JAK SERVIS I DOBAR BLOK RUŠE FRANCUZE! Kovač skovao plan za finale Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

JAK SERVIS I DOBAR BLOK RUŠE FRANCUZE! Kovač skovao plan za finale Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Selektor odbojkaške reprezenatcije Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim u meču polufinala Evropskog prvenstva protiv Francuske mora da ima jak servis i dobar blok ako želi plasman u finale

Srbija će sa domaćinom za finale igrati sutra od 21 sat u Parizu, a Kovač je prokomentarisao i šta je prednost rivala.

- Sigurno je da ćemo se potruditi da što bolje igrače pripremimo za važnu utakmicu. Pokušavamo prvo da se oporavimo, pa da treniramo u dvorani u kojoj ćemo da igramo. Zasad je dobro, nadamo se da će tako i da ostane - rekao je Kovač u izjavi za Odbojkaški savez Srbije.

Prema njegovim rečima, Francuzi se izdvajaju u odnosu na druge selekcije u važnom segmentu.


- Sad pričamo o Francuzima da igraju dobro, jer igraju kod kuće, ali ima i sa strane tih negativnih komentara da više nisu tako dobra rerpezentacija jer nisu imali uspehe u prethodnim sezonama. Mislim da su jedina reprezentacija na svetu koja može da računa na dva prava primača i to pravi razliku. Vrlo su agresivni na servisu, teško ih studirati i teško je igrati protiv njih - rekao je Kovač i osvrnuo se na to kako srpski odbojakši treba da odgovore na igru favorizovanih Francuza.

Kovač je rekao šta je potrebno našem timu kako bi slomili otpor velikom rivalu.

- Naša igra treba da bude takva da imamo jak servis i dobar blok. Imaju oni neke nedostatke, ali o tome ćemo kasnije - zajključio je Kovač.

Duel između Francuske i Srbije igra se u petak od 20:30 u hali "Bersi" u Parizu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija