• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2019

20:52

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) UŽAS U RUSIJI! Huligani pretukli MMA borca, nisu poštedeli ni njegovu devojku!

Ostali sportovi

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) UŽAS U RUSIJI! Huligani pretukli MMA borca, nisu poštedeli ni njegovu devojku!

Podeli vest

Strava i užas u Rusiji. Trojica huligana bez ikakvog povoda napala su ruskog MMA borca Dmitrija Kuznjecova na jednom parkingu i to uz prisustvo njegove devojke

 

Incident se desio 13. decembra, ali je tek ovog četvrtka stigao video koji potvrđuje napad.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS! PUČE RUKA! Stravična povreda MMA borca, protivnik se šokirao kada je video rivala!

Snimak otkriva da Kuznjecov napadače nije provocirao, a neposredno pre napada je pomagao svojoj devojci da iz automobila ponese platna za slikanje. Portal “Gazeta” prenosi da je i nesretna dama prilikom incidenta zadobila nekoliko povreda.

Kuznjecov je jednom od napadača uzvratio, međutim, potom je oboren na zemlju. Ipak, odlučio je da o svemu ćuti i napad nije prijavio policiji, dok je lokalnim medijima potvrdio da nije zadobio teže povrede.

Kuznjecov je u MMA karijeri ostvario devet pobeda i šest poraza. Sledeći nastup u oktagonu ima zakazan za 28. decembar.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija