• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

09:25

STANKOVIĆ OVERAVA POKLON OD MILOJEVIĆA! Novom treneru prvaka Srbije trofej ostavljen u amanet!

Ostali sportovi

STANKOVIĆ OVERAVA POKLON OD MILOJEVIĆA! Novom treneru prvaka Srbije trofej ostavljen u amanet!

Podeli vest

Crvena zvezda u nastavku šampionata brani 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan i apsolutni je favorit da osvoji titulu * Crno-beli nastavljaju šampionat sa neizmenjenim igračkim kadrom * Vojvodina želi u vrh

Crvena zvezda sa novim trenerom Dejanom Stankovićem glavni je favorit za osvajanje domaćeg prvenstva, a konce može da joj pomrsi samo Partizan, mada bi i to bilo iznenađenje. Crveno-beli imaju 11 bodova prednosti koje je bivši trener Vladan Milojević ostavio u amanet nasledniku, pa je na oproštaju i sam rekao da Stankoviću poklanja maltene osvojenu titulu.

Zanimljivija od borbe za titulu biće borba za preostala mesta koja vode u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok će jednako interesantni biti i okršaji klubova koji se bore za opstanak u Linglong Superligi Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

 

KO OSVAJA TITULU

Crvena zvezda 1,20
Partizan 4,00
Čukarički 20,00
Vojvodina 20,00
Radnički (N) 60,00
TSC 60,00
Voždovac 300,00
Napredak 300,00
Spartak 300,00
Mladost 500,00
Radnik 700,00
Javor 750,00
Rad 750,00
Proleter 750,00
Inđija 999,00
Mačva 999,00

S klincima po trofej

Sudar Čukaričkog i aktuelnog srpskog šampiona biće Stankovićev trenerski debi i zbog toga će ovog vikenda sve oči biti uprte ka Banovom brdu. Od bivšeg kapitena srpske reprezentacije mnogo se očekuje i to bi moglo da mu oteža posao na početku mandata. Dakle, već u prvom meču crveno-beli moraju da pobede kako se popularni Deki ne bi obrukao. Igrački tim mu je oslabljen za Marka Marina, dok će u prvoj postavi imati klince Veljka Nikolića, Željka Gavrića i Njegoša Petrovića.

Partizan sa Savom Miloševićem može kvalitetom da parira ovakvoj Zvezdi, posebno u prednjim linijama tima, gde crno-beli imaju Umara Sadika i Sejdubu Sumu. U polusezoni pred nama videćemo dva derbija, najpre 1. marta u 24. kolu, a zatim i kasnije u plej-ofu. Čak i da oba derbija pripadnu klubu iz Humske, Zvezda bi opet ostala gospodar svoje sudbine.
 

TUNEL NA MARAKANI JE MITSKO MESTO! Stanković sanja izlazak pred "delije": Nisam PROFESOR, ali jesam RADNIK i USPEĆU!

STANKOVIĆ IMA TREMU PRED DEBI! Kada nisam imao strah i tremu, bio sam stvarno, stvarno loš!


Zanimljivija borba biće za treću poziciju, koja obezbeđuje kvalifikacije za Ligu Evrope. Čukarički je sačuvao tim i u blagoj je prednosti u odnosu na Vojvodinu, kojoj su od ključnih igrača otišli Bojan Matić u Partizan i Vinsent Eze baš u Čukarički. Teoretski bi u Evropu mogao i četvrtoplasirani tim lige, ako se u finalu Kupa nađu timovi koji su kroz ligu već obezbedili izlazak na međunarodnu scenu. Zato će borba za kotu četiri takođe biti žestoka, ali za nju osim pomenutih timova kandidati su još Radnički Niš i TSC.

Foto: Starsportphoto

 



 

KVOTE ZA DEJANA STANKOVIĆA
 

Dejan Stanković ne osvaja trofej 9
Dejan Stanković osvaja 1+ trofej 1,15
Dejan Stanković osvaja dva trofeja 2,00

Kad je reč o začelju tabele, u najvećoj opasnosti od eliminacije u niži rang takmičenja su Mačva, Inđija i Rad. Izabranici Dragana Aničića imaju samo jednu pobedu i prosečno po meču daju pola gola. Malo bolje stoji Rad, ali "građevinari" u gostima nisu uspeli da osvoje ni bod iz deset mečeva. Onaj ko bude 14. igraće baraž za opstanak protiv pobednika baraža iz Prve lige Srbije. Malo je verovatno da će bilo ko od ova tri kluba uspeti da se izdigne iznad 14. mesta.
 

STANKOVIĆ JE NAREDIO DA OSTANE! Kako je Vulić od otpisanog stigao do igrača bez kojeg ZVEZDA NE MOŽE!

VEČITI RIVALI PONOVO ĆE ODLUČIVATI O NAJVAŽNIJEM TROFEJU U SRBIJI! Borjan: Dobićemo svakog! Sadik: Možemo do titule



"Zmajevi" prete iz prikrajka

Prijatno iznenađenje u borbi za pozicije koje obezbeđuju kvalifikacije za Evropu mogao bi da bude Voždovac. Trener Radomir Koković inače radi dobar posao, a ekipa je sad pojačana dolaskom prekaljenog štopera Nemanje Pejčinovića, igrača sa velikim iskustvom. Takođe, na pozajmicu se vratio napadač Filip Stuparević, inače fudbaler Votforda.

Osim "zmajeva", Radnički predvođen Miloradom Kosanovićem takođe neće odustati od Evrope dok i matematički bude imao šansu da se bori. Ova dva kluba mogla bi da ugroze Vojvodinu i Čukarički.
 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija