• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2020

21:30

(FOTO) UŽAS NA AERODROMU! Poznata SRPSKA sportistkinja ležala na podu... Zbog KORONE prošla je kroz pravi pakao!

Ostali sportovi

(FOTO) UŽAS NA AERODROMU! Poznata SRPSKA sportistkinja ležala na podu... Zbog KORONE prošla je kroz pravi pakao!

Podeli vest

Kajakaši Srbije našli su se u prilično nezgodnoj situaciji zbog pandemije korona virusa. Jedan deo našeg tima bio je zarobljen na aerodromu u Turskoj

Drugi deo tima koji nije ni slutio da će se sve ovo desiti, ostao je u Turskoj, dok je prvi deo ekipe doputovao još 14. marta.

INFORMER SAZNAJE! Srbija poslala avion u Tursku - Žoc sa porodicom stiže kući!

Foto: printscreen instagram

Tekst potpisa

 

Selektor reprezentacije Pavle Jovanov, na Instagramu je prikazao kako je Milica Starović morala da se snađe za barem malo sna u ovim teškim vremenima, jer je bila prinuđena da spava na aerodromu, tačnije na podu!

Na kraju posle svega, po ostale sportiste je došao avion Er Srbije, koji je vratio državljane u sredu iz Istanbula nešto posle 13 časova, a među putnicima bio je i Željko Obradović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jedna majka

pre 4 godine

Mozda cete sada videti kako je bilo makedonskoj putnici od 27 godina koju ste ostavili u Barceloni , ne prihvacajuci je na redovnoj avionskoj liniji Barcelona - Beograd, 17-og marta, iako je preko Er Srbije tog istog dana ujutro kupila avionsku kartu Barcelona - Beograd - Skopje. "Postovani prijatelji srbi"

Natasa

pre 4 godine

Postovani "prijatelji" Severni Makedonci, vi nemate prava nista da pridikujete Srbiji, koliko ste joj puta zabili noz u ledja! Svaka nacionalna avio kompanija je prvo morala da zbrine svoje drzavljane, vanrendno je stanje! Inace, zao mi je zbog Vas i Vase cerke i ovo pisem samo zato sto ste Vi digli celu stvar na medjudrzavni nivo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija