• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2020

15:12

PRIPREMAJTE SAHRANE, OSVETIĆU VAM SE... Skandalozne tvrdnje Vajldera: Fjuri je imao nešto tvrdo u rukavicama, sipali su mi nešto u vodu...

Ostali sportovi

PRIPREMAJTE SAHRANE, OSVETIĆU VAM SE... Skandalozne tvrdnje Vajldera: Fjuri je imao nešto tvrdo u rukavicama, sipali su mi nešto u vodu...

Podeli vest

Nekadašnji svetski šampion WBC verzije u superteškoj kategoriji Diontej Vajlder tvrdi da je bio žrtva ozbiljne zavere, izneo je niz optužbi na račun svog bivšeg trenera, ali i rivala Tajsona Fjurija

Vajlder je u aprilu izgubio titulu, posle poraza od aktuelnog prvaka Tajsona Fjurija, ali i dalje ne može da se pomiri s porazom.

Optužio je sada već bivšeg trenera Marka Brelandu da ga je "otrovao" u ringu. Braland je u sedmoj rundi ubacio peškir i tako prekinuo borbu. Vajlder mu je to ozbiljno zamerio i njihva saradnja je nedugo nakon borbe prekinuta. Međutim, slavni bokser je izneo nove optužbe na račun bivšeg trenera.

- Nekih 15 minuta pre izlaska, dok sam se zagrevao, sve je bilo savršeno. Osećao sam se sjajno. Sve dok nisam ušao u ring. Onda se dogodila neka transformacija, odmah nakon što sam pio vodu koju mi je dao. Počeo sam da se osećam čudno, kao da mi je u vodi bilo nešto za opuštanje mišića. Kad izgubiš uvek tražiš razloge za poraz, ali sada je stvarno bilo tako - tvrdi Vajlder i dodaje:

Foto: reuters

Tekst potpisa

- Jednostavno sam se osećao čudno. Kao da sam uzeo relaksator mišića ili nešto slično. Osećaj je bio drugačiji, kao da nisam imao kontrolu nad svojim telom. Noge su mi bile slabe... Uveren sam da je Mark uradio nešto sa vodom jer se jedini motao oko nje. Jedini je nešto radio s njom i imam svoje jake izvore koji mi to tvrde. 

Foto: reuters

 

Potom je poslao poruku Fjuriju.

- Ćutanje je zlato. Ali ja vidim i čujem! Ono što ne razumeš, lopino, ono što si uradio moj narod je trpeo vekovima, neko ih je varanjem sprečavao da pokažu svoju veličinu svetu. Video sam još u prvoj borbi, kada ti je Riki Haton (sekundant, prim ur) skidao rukavicu stavio ju je u nepravilan položaj. Pokušali ste isto i drugi put, ali si mu sastrugao kožu sa levog uveta koje je krvarilo. Nemoguće je da nove rukavice od 10 unci mogu biti u tako lošem stanju, iznošene. Iskreno verujem da si stavio nešto tvrdo u rukavicu, nešto veličine i težine jajeta. Zato i je lice tako čudno nateklo, udubina mi je ostala. Ali i dalje ne možeš da zadržiš kralja! Na kraju krajeva, trebao ti je sudija i moj neverni trener da baci peškir. Vratiću ti!

Foto: reuters

 

Nije na ove stao Vajlder.

- Znam da si deo zavere pošto znaš da ne možeš da me dobiješ pošteno. Nisi uspeo da me nokautiraš, već te je spasao moj trener koji je deo zavere. Ali, osvetiću vam se, pripremajte sahrane. Doći ću da vam pljujem na grobove!

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17