• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

10:36

KOLAPS, HRVATI U ŠOKU! Rukometaši ne idu ne Olimpijske igre u Tokiju!

Ostali sportovi

KOLAPS, HRVATI U ŠOKU! Rukometaši ne idu ne Olimpijske igre u Tokiju!

Podeli vest

Hrvati su u šoku! Rukometaši Hrvatske neće igrati na Olimpijskim igrama

Hrvatska rukometna reprezentacija je  ostala bez plasmana na Olimpijske igre u Tokiju i to zbog spleta okolnosti koji "vatreni" nisu mogli ni da sanjaju.

U Monpeljeu se odigravao kvalifikacioni turnir, Hrvati su bili ubeđeni da su "izvadili vizu" za Tokio jer je trebalo "samo" da se desi da Francuska u nedelju uveče ne izgubi od Portugala. A Francuska je u finišu vodila i sa 28:25. Međutim, onda se desilo čudo.

Portugal je posle velikog preokreta slavio sa 29:28. Hrvatska je prethodno savladala Tunis 30:27 i bilo joj je dovoljno da Francuzi ne izgube, ali to se na iznenađenje svih nije desilo.

Foto: reuters

 

 

Domagoj DuvnjaK je bio šokiran.

- Šokantno, definitivno. Pratili smo, gledali smo. Jednostavno, nadali smo se da će Francuska pobediti. Nažalost, to se nije dogodilo. Mislim da je jednostavno sport takav. Ovom prilikom bih čestitao Portugalu koji je verovatno zasluženo prošao dalje. Mi smo odigrali dobar turnir, ne možemo sebi ništa da zamerimo. Nažalost, sreća nije ovaj put bila na našoj strani, ali nadam se da u budućnosti hoće -  rekao je Duvnjak.

Igor Karačić je ipak optimista, kaže da ovo nije kraj generacije.

- Nema tu kraja, hrvatska reprezentacija traje decenijama. Dolaze mladi, ostaju stari, mi ćemo uvek biti jaki. Sad nismo uspeli... Borili smo se i nije to kraj generacije, nego početak nove. Mladost će preuzeti odgovornost. Naravno da je to neuspeh, nismo se kvalifikovali na Olimpijske igre, ali je motiv za budućnost.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija