• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2021

19:04

SEVALE MUNJE IZ PAOLE EGONU! Italija PREGAZILA Rusiju! /FOTO/

Starsportphoto©

Ostali sportovi

SEVALE MUNJE IZ PAOLE EGONU! Italija PREGAZILA Rusiju! /FOTO/

Podeli vest

Odbojkašice Italije prošetale su se do polufinala Evropskog prvenstva

Trebao je meč Italije i Rusije da bude derbi četvrtfinala na Evropskom prvenstvu, ali se meč velikih rivalki pretvorio u košmar za Ruskinje - 3:0 (25:20, 25:8, 25:15)! 

Foto: Starsportphoto©

Italija je bila i više nego dominantna, a Ruskinje su kakvu takvu šansu imale samo na startu prvog seta, ubrzo se sve pretvorilo u "horor", a ceo meč oslikava drugi set koji su Italijanke dobile sa 25:8! 

Rusija se sjajno držala tokom prvog seta, Fedorovceva je bila izuzetno raspoložena u ispevala da prođe rupe u bloku Italijanki, ali kada je stala najbolja ruska odbojkašica stalo je sve. 

Pjetrinijeva, Sila i Egonu raspucale su se u nastavku seta i rešile ga u svoju korist. 

U drugom seta egal je bio do 3:3 kada je na servis došao dizač Alesija Oro, Italijanke su napravile neverovatnu seriju i povele sa 16:3, tu je bio kraj svih nadanja za Ruskinje. 

Foto: Starsportphoto©

Nisu više Italijanke imale u planu da se zaustave, već su želele što pre da završe obračun. U trećem setu su napale servisom i odmah na startu povele 4:0, a uskoro i završile posao. 

U borbi za finale sastaće se sa Holanđankama u petak. Drugi par će činiti Turska i pobednik susreta Srbija – Francuska, koji se igra večeras od 20 časova u „Štark areni“. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija