• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2021

12:33

MEDALJA NIJE CILJ, NEGO TITULA! Kovač ZAGRMEO pred meč sa TURCIMA!

beta

Ostali sportovi

MEDALJA NIJE CILJ, NEGO TITULA! Kovač ZAGRMEO pred meč sa TURCIMA!

Podeli vest

Odbojkaška reprezentacija Srbije sutra igra meč osmine finala na Evropskom prvenstvu

Prva faza takmičenja uspešno je završena i sve je spremno za osminu finala na Evropskom prvenstvu u odbojci! Reprezentacija Srbije u Gdanjsku će igrati protiv Turske, a rasplet u grupi C u poslednjem kolu pomogao je Orlovima da izbegne Rusiju. 

Ipak, Turci nisu naivna ekipa, a naš naredni rival je u grupi dobijao Rusiju, Severnu Makedoniju i Španiju, dok su Holanđani i Finci uspeli da im "uzmu meru". 

- Oni su mlada i interesantna reprezentacija, lider je Adis Lagumdžija, sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Ekrema. Igraju dobru odbojku, u prvom kolu su dobili Rusiju. Očekuje nas težak posao, ali mi imamo kvalitet“, poručio je selektor Slobodan Kovač. „Vreme je da pokažemo naše najbolje izdanje, ne želimo da završimo takmičenje. Došli smo ovde sa jednim ciljem. Sve je teže jer su utakmice na ispadanje. Ali, mi smo došli da uzmemo medalju, hoćemo da budemo prvi i to je najvažnije - rekao je Slobodan Kovač. 

Foto: CEV

Jedan od najboljih igrača na svetu Uroš Kovačević imao je problema sa butnim mišićem zbog čega je propustio finiš meča sa Grčkom, ali će on biti spreman za nokaut fazu takmičenja. 

- Osećam se bolje, ali bol je prisutan. Raduje me to da ne može da bude gore, jer je takva vrsta povrede“, istakao je Uroš Kovačević. „Rekli su mi doktori da ne može da se pogoša. Veoma sam pozitivan, bol mogu da prevaziđem, nadam se da će sve biti u najboljem redu - dodao je Kovačević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija