• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2021

10:37

Pogled na vas napunio mi je srce! Deca sportisti napunila ulice Prokuplja

SSS

Ostali sportovi

Pogled na vas napunio mi je srce! Deca sportisti napunila ulice Prokuplja

Podeli vest

U Prokuplju je održan 10. ujedno i poslednji Mali sajam sporta za 2021. godinu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i uz pomoć i podršku Sportskog saveza Prokuplja i lokalne samouprave

Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar SSS Goran Marinković bolje su se upoznali sa situacijom u sportu na sastanku sa gradonačelnikom Prokuplja Milanom Aranđelovićem.

Na samom Gradskom trgu đaci osnovnih škola družili su se uz sport na improvizovanim poligonima i terenima i to za: gimnastiku, rukomet, odbojku, košarku, fudbal, karate, streljaštvo i stoni tenis, a predsednik SSS Štefanek i generalni sekretar Marinković obišli su svaki sport i uživali sa decom. Prisutne su pozdravili gradonačelnik Prokuplja, pomoćnik ministra za omladinu i sport Darko Udovičić, a predsednik SSS Štefanek otvorio je Mali sajam sporta poručivši deci:

Foto: SSS

- Pogled na vas i ova slika mi je napunila srce i drago mi je da se deca u Prokuplju u ovako velikom broju bave sportom - rekao je Štefanek i dodao da zbog toga Prokuplje ne mora da brine za svoju sportsku budućnost.

Štefanek je istakao da Sportski savez ima izvanrednu saradnju sa lokalnom samoupravom u Prokuplju, koja je u poslednjih nekoliko godina mladima i školskoj deci stvorila  odlične uslove za bavljenje sportom.

- Ja sam se sportom bavio i pre 18 godina ali mogu odgovorno da kažem da su sada uslovi za bavljenje sportom u Srbiji mnogo bolji nego tada. To je zato što naše rukovodstvo na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem mnogo više pažnje poklanja razvoju sporta - rekao je Davor Štefanek.

Ovom prilikom on je sekretaru Sportskog saveza Prokuplja Božidaru Joviću uručio lopte za osnovne škole u Prokuplju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija