• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2021

23:16

RUSKINJAMA NE IGRAJU DVE NAJBOLJE IGRAČICE! Bregar najavio borbu za prvo mesto u grupi

Starsportphoto

Ostali sportovi

RUSKINJAMA NE IGRAJU DVE NAJBOLJE IGRAČICE! Bregar najavio borbu za prvo mesto u grupi

Podeli vest

Znamo da nas čeka teška utakmica, moramo da napravimo još manje grešaka u napadu, da podignemo nivo realizacije u napadu kod šuteva i da ponovimo igru u odbrani kao protiv Poljske, izjavio je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar pred sutrašnji duel sa Rusijom na Svetskom prevsntvu u španskoj Liriji

Srbija je već ostvarila plasman u narednu rundu takmičenja, ali bitan je svaki bod koji se prenosi, pa će izabranice Uroša Bregara nastojati da se pokažu u najboljem svetlu u utakmici protiv vicešampiona Olimpijskih igara u Tokiju.

- Mislim da smo obavili dobar posao i ispunili ciljeve koje smo zacrtali. Predstoji nam utakmica sa Rusijom, znamo da čitava prva postava igra za CSKA iz Moskve, učesnika Lige šampiona - rekao je Bregar za sajt RSS.

- Istina je da ne igraju dve najbolje ruske igračice Darija Dimitrijeva i Ana Vjahirjeva, ali Rusija ima veliku bazu mladih i dobrih igračica i ako neka nedostaje, dolazi druga. Smatram da je to ozbiljna reprezentacija. Jesu se podmladili, ali ipak prva postava igra u CSKA i čeka nas jedan težak meč - ističe Bregar.

Foto: Starsportphoto

Uroš Bregar u razgovoru sa svojim igračicama

Posle utakmice sa Rušijom, sledi selidba u Granoljers i nastavak takmičenja gde se grupa B ukrštate sa selecijama iz grupe A, u kojoj se nalaze olimpijski šampion Francuska, Crna Gora, Angola i Slovenija.

- Tamo je najbolja selekcija Francuska i ona uvek ide na medalju, odnosno na zlato. Tu je i selekcija Slovenije. Juče je Crna Gora pobedila Angolu, tako da mislim da će u narednu fazu ići Francuska, Crna Gora i Slovenija. Svi protivnici su nam poznati i mislim da su pred nama četiri teška meča - zaključio je selektor Bregar.

Srbija preostalu utakmicu u grupi B protiv Rusije igra sutra od 20:30 sati, koja takođe dosadašnjem toku takmičenja na Svetskom prvenstvu ima dve pobede.

Nakon prve faze takmičenja po grupama, tri najbolje plasirane ekipe iz svake grupe će oformiti nove četiri grupe od po šest reprezentacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija