• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

08:19

NAMIRISAO JE KRV I RAZMONTIRAO "ZOMBIJA"! Australijanac demolirao rivala u borbi za pojas! (VIDEO/FOTO)

USA Today

Ostali sportovi

NAMIRISAO JE KRV I RAZMONTIRAO "ZOMBIJA"! Australijanac demolirao rivala u borbi za pojas! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Australijski MMA borac Aleksander Volkanovski odbranio je titulu

Aleksander Volkanovski je upisao 11. pobedu u 11. meču u UFC,  a sada je protiv njega bio nemoćan Čang Sung Jung, popularni "Korejski zombi".

Australijanac makedonskih korena je tehničkim nokautom u četvrtoj rundi pobedio ČanG Sung Junga i upisao treću uzastopnu obranu pojasa UFC-ove perolake kategorije. Titulu drži od kraja 2019. godine.

''Korejski Zombi'' nije mogao da parira šampionu. Jung se nadao pojasu u drugom pokušaju, nakon što je 2013. godine izgubio od Alda. Nažalost, bio je nemoćan,  Volkanovski je dominirao od samog početka. Prvi je srušio ''Zombija'' drugoj polovini runde, ali se ovaj brzo pridigao na noge.

 

 

Potom je Volkanovski poslao je Junga na pod sjajnom bokserskom kombinacijom, sredinom druge runde opet je ozbiljno uzdrmao rivala, ali je Jung uspeo da uzvrati i ostane u borbi. 

Foto: USA Today

 

''Zombi'' je u treću rundu ušao agresivnije i tražio je otvorene razmene. Volkanovski je ipak sve držao pod kontrolom. Lice ''Zombija'' izgledalo je sve lošije, a Volkanovski je nemilosrdno gazio ka pobedi. Krajem runde, Volkanovski je ponovno poslao izazivača na pod sjajnim udarcima, ali zvono ga je sprečilo da završi posao. Jung je bio vidno uzdrman. Ali, predaja nije bila opcija i meč je ušao u četvrtu rundu.

Foto: USA Today

 

Namirisao je prvak krv početkom četvrte runde i nastavio je gde je i stao u prošloj rundi. Trpeo je "Zombi" razorne udarce, a onda je sudija odlučio da je kraj. 

Volkanovski trenutno je trećerangirani borac na UFC-ovoj ''P4P'' lestvici,  upisao 24. pobedu u 25. profesionalnom nastupu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija