• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

20:58

ŠAMPIONSKI MENTALITET - DELFINI NIŽU POBEDE, ALI NISU ZADOVOLJNI! Katastrofa, moramo da se opasuljimo!

Starsportphoto

Ostali sportovi

ŠAMPIONSKI MENTALITET - DELFINI NIŽU POBEDE, ALI NISU ZADOVOLJNI! Katastrofa, moramo da se opasuljimo!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije pobedili su danas u Segedinu Australiju sa 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0), u drugom kolu Grupe B Svetskog prvenstva

Dvostruki strelci za Srbiju bili su Dušan Mandić i Nikola Lukić, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Nikola Jakšić i Radomir Drašović.

Dva gola za Australiju postigli su Blejk Edvards i Nejtan Pauer, a jedan gol je postigao Džordž Ford. Tokom čitavog meča obe selekcija su igrale odlično u fazi odbrane. Igrao se gol za gol, pa se u poslednju četvrtinu ušlo s nerešenim rezultatom 5:5.

U poslednjoj deonici Srbija je golom Nikole Lukića uspela da slomi otpor Australijanaca i stigne do druge pobede na Svetskom prvenstvu. Ipak, posle meča Delfini nisu bili zadovoljni svojim izdanjem budući da su se pošteno namučili protiv autsajdera. 

- Katastrofalna partija svih nas, cele ekipe. Čestitam mojoj reprezentaciji na bitno trijumfu. Tako je kako je. Pokušaćemo iz ove i prethodne utakmice sa Amerikancima, a ponajviše iz ove da izvučemo pouke i da se opasuljimo što pre. Četvrtfinale je blizu, ali pre tog najbitnijeg meča na prvenstvu u subotu nas čeka utakmica protiv Kazahstana, gde ukoliko počnemo kao danas neće biti lako - rekao je Viktor Rašović. 

Foto: Reuters

Srpski vaterpolista ističe da napad na današnjoj utakmici nije funkcionisao, ali ističe da je Australija od starta meča pokušala da nametne ritam. 

- Australija je od samog starta nametnula ritam sa dosta uplivavanja, ali konkretno u ovoj utakmici smatram da je naš najveći protivnik bio naš napad. I sam rezultat pokazuje to. Dali smo samo šest golova, njihov golman je briljirao i moramo da poradimo na napadu, on je škripao danas - jasan je bio reprezentativac Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija