• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2022

20:05

ŠOK U SILVERSTONU! Sainc i kiša napravili haos!

Reuters

Ostali sportovi

ŠOK U SILVERSTONU! Sainc i kiša napravili haos!

Podeli vest

Kvalifikacije za trku za Formule 1 za Veliki nagradu Velike Britanije na stazi "Silverston" donele su nam dosta uzbuđenja

Od samog početka kvalifikacija na Silverstoneu padala je jaka kiša koja je stvorila dosta problema svim vozačima.

Jasno je da nisu mogli u takvim uslovima ostvariti svoja najbolja vremena koja su se očekivali, ali smo gledali smo zadnje minute sjajnu borbu za pole poziciju za koju su bili skoro svi uključeni zbog takvih uslova.

U poslednjem krugu kvalifikacija izdešavao se pravi haos. Ferstapen je bio prvi i borio se s Leklerom za pol poziciju, a onda se kao grom iz vedra neba ukazao Carlos Sainc koji je sve šokirao.

 

 

 

 

Vozač Ferarija je bio fantastičan u poslednjem krugu i došao je do prve pol pozicije u karijeri, te na kraju ni sam nije verovao da je završio prvi. Ferstapen koji je vodio u celim kvalifikacijama će  startovati sa druge pozicije.

Što se tiče Leklera  on je završio trećeplasirani. Iza njega će biti Serhio Perez, dok je peti bio Luis Hamilton. U TOP 10 završili su još Norris, Alonso, Rasel, Zou i Latifi koji je bio najveće iznenađenje u kvalifikacijama.

Podbacili su vozači Haasa i Alpine koji su svoj nastup završili već u prvom delu kvalifikacija, te će startati među poslednjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija