• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2022

14:31

KAKVA ČAST! IVANA ODUŠEVLJENA! Zlato oko vrata okačila joj LEGENDA! Njoj je posvetila OVE REČI, a odreagovao je i ON! SRPSKA SPORTSKA GROMADA! (FOTO)

printscreen instagram

Ostali sportovi

KAKVA ČAST! IVANA ODUŠEVLJENA! Zlato oko vrata okačila joj LEGENDA! Njoj je posvetila OVE REČI, a odreagovao je i ON! SRPSKA SPORTSKA GROMADA! (FOTO)

Podeli vest

Ivana Vuleta osvojila je zlato na Evropskom prvenstvu, ali to nije bio jedini razlog njenog osmeha i sreće

Ivana je dobila priliku da upozna svog idola, legendarnu Heike Dreksler.

Upravo je čuvena nemačka atletičarka okačila Ivani zlato oko vrata. Posle svega što se dogodilo Srpkinja je imala emotivno izlaganje na društvenim mrežama. Spomenula je i Dariju Klišinu.

- Susret koji je obeležio ovo Evropsko prvenstvo i o kom sam godinama maštala. Heike Dreksler. Neverovatno je koliki uticaj je imala na moj doživljaj atletike, moje želje i ambicije. Posmatrajući nju gradila sam svoj put do vrah, ona je razlog mog početka - napisala je Ivana.

Potom se setila i prelepe Ruskinje sa kojom je vodila velike bitke, a danas Vuleta dominira.

 

 

- Klišina je razlog zbog kog sam voljno i ćutke podnosila poraz za porazom dugi niz juniorskih dana, zbog čega sam joj neizmerno zahvalna. Ti porazi pripremili su me za ono što je dolazilo.

Na kraju ponovo o Heike. Nemica je u istoj disciplini osvojila pregršt medalja, svakako najznačajnija odličja su zlata sa Olimpijskih igara u Barseloni (1992. godine) i Sidneju (2000. godine).

- Nisam postojala u njeno vreme i nisam imala priliku da delimo mesto na startnim listama ili podijumima, ali je sasvim dovoljno uticala na mene da naša imena stoje jedno do drugog na listama najboljih ostvarenja u istoriji. Kakva čast i neopisiva sreća - zaključila je Vuleta.

Na njene reči, odreagovao je i Vladimir Grbić, srpska sportska legenda, rečima:

- Draga, upravo to osećanje o kome pričaš, uzori, emocije su ono što to pomogne da dosegneš ono o čemu ni sanjati ne možeš. Nažalost, mali broj njih tu pasiju iskustvo i emociju, u znak poštovanja prema upravo tim velikanima, vrate nasledju tako što im budu pravi primer i uzor da oni, ugledajući se na vas, budu najbolje verzije sebe. Čestitke od srca još jednom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arkadije

pre 1 godinu

Bravo. Rudarima, radnicima, doktorima, pekarima i ostalom šljamu, mozemo pišati na glavi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17