• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

10:25

EVO ŠTA ČEKA SRBE U SPLITU! Savićevim DELFINIMA neće biti lako...

AP PHOTO

Ostali sportovi

EVO ŠTA ČEKA SRBE U SPLITU! Savićevim DELFINIMA neće biti lako...

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije neće imati lak put u nokaut fazi Evropskog prvenstva

Puleni Dejana Savića su najubedljivijim porazom od Mađarske u grupi, propustili šansu da se direktno plasiraju u četvrtfinale, pa će morati da igraju meč osmine finala protiv Francuske, u nedelju od 20.30.

Ruku na srce, to ne bi trebalo da bude pretežak ispit za "delfine", ali već od naredne runde predstoje veliki izazovi.

Foto: Reuters/Gonzalo Fuentes

 

Ako pobedimo Franzuce čeka nas Italija u utorak, koja je aktuelni svetski vicešampion iz Budimpešte ove godine. Ko bude trijumfovao u ovom susretu, u polufinalu u četvrtak, najverovatnije će ga čekati domaćin Hrvatska, koja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Gruzije i Holandije.

Sa druge strane, u drugom delu žreba izdvajaju se Mađarska i svetski prvak Španija, šansu će bez sumnje tražiti i naše komšije iz Crna Gore, ali i Grčka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija