• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2022

07:39

UŽAS I SRAMOTA! Odbojkašica se potpuno slomila: Pitao me da li sam Italijanka! (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

UŽAS I SRAMOTA! Odbojkašica se potpuno slomila: Pitao me da li sam Italijanka! (VIDEO)

Podeli vest

Srpske odbojakšice odbranile su zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, a italijanska odbojkašica Paola Egonu povukla se iz nacionalnog tima posle osvajanja bronze i to sa 23 godine

Paola Egonu je posle osvajanja medalje plakala pored terena, ne od sreće jer je osvojila briznu, nego zbog rasizma.  

Na društvenim mrežama pojavio se snimak, a vidi se kako  Egonu plače pored terena dok razgovara sa nekim iz Odbojkaškog saveza Italije:

- Ne razumete, ne razumete... Opet su me pitali da li sam ja Italijanka. Ovo je moj poslednji meč za reprezentaciju - govorila je kroz suze Egonu, koji je pokušavala da je uteši saigračica Monika di Đenaro, grlila je, ali je sve bilo uzalud. 

 

 

 

Roditelji Paole Egonu au iz Nigerije, dok je ona rođena u Sitadeli, a čitav život provela je u Italiji za koju je nastupala u svim mlađim kategorijama. 

Podsećamo, danas srpske odbojkašice stižu u Beograd, koji će imati priliku u 20 časova da ih pozdravi i da im se oduži  na uživanju koje su nam priredile. Doček ispred skupštine Beograda je ustaljen običaj koji je prerastao u sinonim za uspeh Srbije u sportu. Nakon raspada SFR Jugoslavije (1991.) sportisti SR Jugoslavije su u poslednjoj deceniji 20. veka bili često trofejni u ekipnim sportovima.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija