• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2023

20:49

PORASLI SU NAM APETITI, ŠTETA... Orlovi SLOMLJENI zbog Nemačke!

Ostali sportovi

PORASLI SU NAM APETITI, ŠTETA... Orlovi SLOMLJENI zbog Nemačke!

Podeli vest

Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Katovicama od Nemačke sa 33:34 (17:19), u utakmici drugog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu

U ekipi Srbije najefikasniji je bio Lazar Kukić sa sedam golova, dok su po pet postigli Bogdan Radivojević, Nemanja Ilić i Miloš Orbović.

Nemačku su predvodili Lukas Mertens sa sedam golova, Johanes Gola sa šest i Janik Kolbaher sa četiri gola. Panceri su od početka povela i čuvali prednost od jednog do tri gola razlike. Nemački tim nije imao promašaj iz igre 21 minut, kada je bilo 15:11, a prvu odbranu srpski golman Milan Bomaštar imao je u 22. minutu.

- Šteta, odigrali smo dobar meč. Na početku smo imali problema sa odbranom, primali smo lake golove, ali sam zadovoljan kao smo odoigrali u nastavku, kako smo pokazali reakciju, pogotovo posle minus 5. Nemačka igra brz rukomet. Stvarali su nam problema, utrčavanjem iza naših leđa. Bilo je bolje u drugom poluvremenu. Promašili smo i nekoliko zicera kada je bilo najvažnije. Ovo će nam sigurno biti dobra pouka, da budemo pametnije za sledeće susrete - rekao je Mijajlo Marsenić. 

Foto: reuters

Ističe pivotmen Srbije da je ponsan na momke i činjenicu da su apetiti Orlova porasli. 

- Ako smo nečeg treba da budem srećan u ovoj tugi je što su svi u svlačionici bili potišteni. Porasli su nam apetiti. Da nam je neko rekao pre tri godine da ćemo mi na Svetskom prvenstvu da izgubimo sa golom razlike od Nemačke, svi bismo oberučke prihvatili, ali dobro, šta je tu je, idemo dalje, već za dva dana sledi Katar. Učinićemo sve da se psihički i fizički oporavimo, da pobedimo i odemo sa dva boda u narednu rundu. Verujem u ovu ekipu više nego ikad i siguran sam da ćemo protiv Katara da pokažemo pravu reakciju - jasan je stameni pivotmen Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17