• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

17:52

SKANDAL TRESE REGION! BRUKA I SRAMOTA! Navijači razvili transparent: DOBRODOŠLI IGRAČI NEZAVISNOG KOSOVA! (FOTO)

printscreen Twitter

Ostali sportovi

SKANDAL TRESE REGION! BRUKA I SRAMOTA! Navijači razvili transparent: DOBRODOŠLI IGRAČI NEZAVISNOG KOSOVA! (FOTO)

Podeli vest

Bruka i sramota u Tuzli! Scene kojih bi organizator trebalo da se stidi viđene su na meču rukometaša Bosne i Hercegovine i tzv. Kosova.

Naime, pred početak utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo  navijači BiH su na jednoj od tribina razvili transparent sa skandaloznom porukom, uzimajući u obzir da država Bosna i Hercegovina nije priznala nezavisnost južne srpske pokrajine.

- Dobrodošli igrači nezavisnog Kosova - pisalo je na transparentu koji će sigurno izazvati osude srpske javnosti i stanovništva.

 

 

S obzirom na to da se politika ponovo meša u sport, treba očekivati i da EHF preduzme odgovarajuće mere i kazni domaćina zbog loše organizacije utakmice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 1 godinu

Zašto da ih EHF kazni???!!! Zato što žive u realnosti a ne u iluziji ,kao srbi!!!

ivana

pre 1 godinu

pa kosovo je slobodna i nezavisna drzava. sta ce vucko bolje da se brine sto mu radi danilo diler heroina po srbiji i tatini mafijas. pickousno vaginalni kim jung vucic moze da place u krilu ove frustrirane lezbace od premijerke. eto ZIVJELO SLOBODNO I NEZAVISNO KOSOVO JEBES BEOGRADSKI PASALUK I VUCICA DEGENERIKA.

Dragi

pre 1 godinu

Ako nezavisno Kosovo ne smeta Vučiću i Srbiji, zašto bi smetalo muslimanima u Tuzli? Pa nisu muslimani iz Tuzle prihvatili Francusko-Nemački plan o nezavisnosti Kosova, nego Vučić i Srbija.

Zvono Ivanovo zvoniće i jače

pre 1 godinu

Bravo Bosna Ponosna! Pozdrav iz Crne Gore!

Vejo

pre 1 godinu

Uvek je bilo poturica gori od Turčina.Nema sa izrodima pomirenja.

Garni

pre 1 godinu

Ha ha ha...Jebem ti mater glupu. Kosovo je drzava a to i ti znas majmune.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija