• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

19:56

VELIKI USPEH RACKA KOSTIĆA! Mladi srpski skijaš osvojio ZLATO u Austriji!

Skijaški savez Srbije

Ostali sportovi

VELIKI USPEH RACKA KOSTIĆA! Mladi srpski skijaš osvojio ZLATO u Austriji!

Podeli vest

Mladi srpski skijaš Racko Kostić osvojio je prvo mesto na "18. International Kidstrophy 2023" u Austriji.

Iako zimski sportovi u našoj zemlji još uvek nisu previše popularni, mladi srpski skijaš Racko Kostić niže uspehe širom Evrope. On je danas na prestižnom "18. International Kidstrophy 2023" osvojio prvo mesto i tako doneo prvu medalju sa "Kids Trophy-a" u istoriji Srbije. 

Kostić je u kategoriji do osam godina osvojio prvo mesto u Austriji za kraj sezone. Prethodno je mladi srpski skijaš bio na postolju u Italiji i tako nagovestio svoj raskošan talenat. 

Foto: Skijaški savez Srbije

Racko Kostić je član Skijaškog kluba "Bela Reka" koji je osnova 1992. godine. U to vreme za klub su skijali bivši reprezentativci Jugoslavije: Zoran i Marko Kostić, Magdalena Kecojević, Milica i Stefan Miljković koji je i sadašnji predsednik kluba. Upravo na njegovu inicijativu klub je nakon višegodišnje pauze ponovo reaktiviran u maju 2021. godine.

Na Državnom prvenstvu Srbije takmičari "Bele reke" pokazali su zavidan potencijal i poneli mnoštvo odličja. Upravo je Racko Kostić postao prvak naše zemlje sa samo osam godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija