• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2023

10:11

Uspavanka! Brutalan nokaut, protivnik pao kao pokošen (VIDEO)

printscreen Twitter

Ostali sportovi

Uspavanka! Brutalan nokaut, protivnik pao kao pokošen (VIDEO)

Podeli vest

UFC borac Džoš Emet na spektakularan je došao do 19. pobede u karijeri.

Džoš Emet je na priredbi UFC 296 savladao mlađeg kolegu Brajsa Mičela nokautom  u prvoj rundi.

Samo jedan kroše bio je potreban Emetu da sruši svog protivnika na pod i da ga uspava na brutalan način.

Pokušali su Mičela da probude nakon meča, ali to je malo teže išlo, ipak ustao je i čestitao Emetu na pobedi.

Iskusni Emet (38) sada ima skor od 19 pobeda i četiri poraza, dok  Brajs Mičel ima 16 pobeda i dva poraza.

Emetu je ova pobeda jako bitna, pošto je pre nje imao dva poraza, tako da se sada vratio na pobedničke staze i u trku za pojas kategorije 66 kilograma.

Američki borac je nakon ovog nokauta nagrađen specijalnim bonusom za performans večeri sa 50.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija