• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2024

21:04

Španci uzeli meru "orlovima"! Srbija sa negativnim rezultatom odlazi na Evropsko prvenstvo!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Španci uzeli meru "orlovima"! Srbija sa negativnim rezultatom odlazi na Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Izabranici Tonija Đerone bez šanse protiv domaćina turnira.

Odradila je Srbija tri pripremna meča pred odlazak na Evropsko prvenstvo, a krajnji rezultat - negativan. Nakon pobede nad Slovačkom i poraza od Poljaka, meru "orlovima" uspela je da uzme selekcija Španije pošto je "furija" u Granoljersu bila bolja sa 32:26 (16:13). 

Imala je publika u Granoljersu šansu da gleda dva identična poluvremena budući da su završeni istim rezultatom. Nekoliko slabih minuta u igri naše reprezentacije iskusni Španci su znalački iskoristili i u periodu od 30 do 40 minuta rešili pitanje pobednika. 

Na kraju, jasno je da će Toni Đerona u narednim danima do početka Evropskog prvenstva imati još mnogo posla kako bi "orlovi" bili skockani za prvi meč protiv Islanda koji je na programu 12. januara u Minhenu. 

Foto: Starsportphoto

 

Pokušavao je Toni Đerona u prvom poluvremenu da iznenadi kolegu sa druge strane budući da je Srbija u nekoliko navrata igrala sa dva beka na terenu, dok je Dragan Pešmalbek zajedno sa Marsenićem bio na crti. Dalo je to rezultat budući da su "orlovi" zahvaljujući kreativnosti Lazara Kukića u tim momentima uspevali da razbiju zonu "furije". 

Ipak, škripalo je u odbrani baš kao i protiv Poljaka, posebno kada Pušica ne bi uspeo da stane na "trojku". Koristili su to brzonogi Španci i svoje napade mahom rešavali u kontrama za +3 na poluvremenu - 16:13. 

Dobra vest je da Evropsko prvenstvo u sjajnoj formi dočekuje golman Dejan Milosavljev koji je večeras upisao čak 11 odbrana. Najefikasniji u taboru Srbije bio je Bogdan Radivojević sa šest golova. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija