• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

15:38

Rus nam doneo medalju, a najveći hit je kako ga je startovala Srpkinja sa kojom je u braku! (FOTO)

Instagram

Ostali sportovi

Rus nam doneo medalju, a najveći hit je kako ga je startovala Srpkinja sa kojom je u braku! (FOTO)

Podeli vest

Rus koji nastupa pod srpskom zastavom, rvač Aleksandar Komarov (24) osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu u disciplicini grčko-rimski stil kategorije do 87 kilograma, a sve zbog jedne Srpkinje!

Komarov živi u Kragujevcu i oženjen je Kragujevčankom Nevenom Komarov, devojačko Vulović (22).

Upoznali su se na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore (do 23 godine) 2021. u Beogradu. Nevena, nekadašnja reprezenetativka i članica Rvačkog kluba Kragujevac, radila je u organizaciji šampionata.

Kako je jednom prilikom otkrila, ona je ta koja je napravila prvi korak!

- Prvog dana Svetskog prvenstva, kad je izašao sa merenja, pogledi su nam se sreli. Teško je opisati, a moja drugarica pravila je anketu za naučno istraživanje Fakulteta i slučajno je obavila s njime razgovor. Rekla mi je njegovo ime i zapratila sam ga na društvenim mrežama. On se javio, prihvatila sam da prošetamo beogradskim ulicama i sećam se da je bilo veoma hladno. Sedeli smo na klupi jedne od autobuskih stanica, smrzli se, otpratio me do hotela i za sat vremena morao je na aerodrom i povratak u Rusiju - kaže Nevena za Sportski žurnal.

Njihova veza je od tada funkcionisala na daljinu, dik se nije preselio u Kragujevac.

- Nastavili smo kontakt, dolazio je ovde, ja sam išla kod njega i verio me u Rusiji 1. maja prošle godine. Ja presrećna, jesenas smo se venčali i uzela sam njegovo prezime. Bilo je građansko venčanje, kumovi i mi, bez ikakve pompe. Ove godine uslediće i crkveno venčanje. Živimo u Kragujevcu i lepo smo počeli bračnu zajednicu - zaključila je Nevena.

Detalje upoznavanja otkrio je i Aleksandar.

- Kad idemo prema strunjači ili na merenje, devojke nose korpe u koje ostavljamo opremu i Nevena je bila blizu. Dolazio sam u Kragujevac, ona u Sant Peterburg. Venčali smo se 26. oktobra u Kragujevcu - pričao je Komarov takođe za Sportski žurnal..

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija