• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

03.03.2024

23:57

Bregar ponosan na devojke: Odigrali smo dva fenomenalna meča, tužno je što nema bodova!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Bregar ponosan na devojke: Odigrali smo dva fenomenalna meča, tužno je što nema bodova!

Podeli vest

U obe utakmice izuzetno fer i sportska atmosfera, poručuje selektor Srbije.

Nije uspela Srbija da napravi veliki podvig u Podgorici pošto je Crna Gora drugi putu samo par dana bila bolja od izabranica Uroša Bregara. Utisak je da su rukometašice zaslužile više od ostvarenog rezultata budući da su pružile žestok otpor favorizovanom rivalu. 

Ruku na srce, danas je Srbija naspram sebe, pored Crnogorki, imala i hrvatski sudijski par koji je spornim odlukama tokom čitavog meča direktno uticao na rezultat. Stručnjacima je posebno zapala za oko situacija koja se desila desetak sekundi pre kraja kada je Jovana Jovović imala šansu da donese bod našoj reprezentaciji, ali joj je svirano, deluje, nepostojeće probijanje. 

Ipak, selektor Srbije Uroš Bregar morao je da bude zadovoljan prikazanom igrom. Pored toga što su naše rukometašice u podmlađenom sastavu započele kvalifikacije, neke od standardnih reprezentativki zbog povrede nisu bile u konkurenciji za dvomeč protiv Crne Gore. 

- Vratio bih se na trenutak u Zrenjanin i istakao bih da mi se u obe utakmice izuzetno doapala fer i sportska atmosfera navijača Crbije i Crne Gore. Srbija je odigrala dva fenomenalna meča. Nemamo to iskustvo koje ima Crna Gora, nemamo puno igračica koje igraju Ligu šampiona ili klub iz Srbije sa zapaženijim nastupom u Evropi. Tužno je što smo bez bodova iz dve utakmice, a gol razlika minus dva. Sa druge strane, ponosan sam na to kakav su otpor devojke pružile jer pitanje je bilo posle uvodnog spektakla koji su priredili navijači, koliko će dugo izdržati, a one su bile konkuretne do samog kraja - rekao je Borzaš nakon utakmice u Podgorici. 

Foto: Tanjug/AP

 

Sa druge strane, jedna od najboljih u taboru Srbije - Jovana Jovović, čestitala je svojim saigračicama na dobre dve utakmice protiv favorizovane Crne Gore. 

- Malo ko je očekivao pre ova dva susreta da možemo da odigramo ovako kvalitetno. Mi smo verovale, ali smo znale u kakvom sastavu nastupa Crna Gora. Znale smo da će iskustvo igranja ovakvih utakmica i velikih prvenstava biti njihov adut. Nakon svega ponosna sam na svoje saigračice jer nije bilo lako izdržati ovaj pritisak, a biti tako blizu bodova u ove dve utakmice. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija