• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

29.03.2024

14:20

Partizan osudio skandiranje navijača! Vređanje Vučića nanosi štetu Srbiji!

Beta/Insajder

Ostali sportovi

Partizan osudio skandiranje navijača! Vređanje Vučića nanosi štetu Srbiji!

Podeli vest

Dan nakon utakmice 32. kola Evrolige između Partizana i Olimpijakosa, čelni ljudi Sportskog društva Partizan izdali su zvanično saopštenje u kojem se osuđuje vređanje predsednika države, Aleksandra Vučića na pomenutom meču.

Podsećamo, crno-beli su poraženi u dramatičnoj završnici rezultatom 74:69, a tokom susreta u Beogradskoj areni navijači Partizana su u više navrata povicima “Vučiću pe*eru” sramno vređali predsednika Srbije! Dan kasnije iz Humske su se oglasili saopštenjem.

Foto: Starsportphoto

 

"Ovim putem želimo da oštro osudimo neprimereno prozivanje predsednika države Aleksandra Vučića. Ovi postupci ne samo da nanose štetu porodici Sportskog društva Partizan već i Srbiji.

Predanosti i angažovanja predsednika Vučića u rešavanju brojnih izazova sa kojima se naša zemlja suočava, prosto je nemoguće ne primetiti. Vreme i energija posvećeni su unapređenju svih segmenata društvenog života, što može da čini samo najrazvijenija i najodgovornija ličnost" ističe se u saopštenju.

Foto: RTS/printscrenn

 

Čelnici Sportskog društva naglašavaju da je napredak u oblasti sporta posebno uočljiv, kao i da država nikada ranije nije ulagala u sport kao što to čini danas.

"Sportsko društvo Partizan će na redovnoj skupštini u aprilu mesecu, preduzeti sve korake koji će jasno staviti do znanja da ne podržavamo vređanje institucije predsednika i Aleksandra Vučića lično, jer on nesebično pomaže naše klubove.

Sportsko društvo Partizan, kao vlasnik celokupnog sportskog kompleksa na stadionu Partizana, preduzima sve neophodne korake kako bi rešilo nagomilane probleme iz prethodnog perioda. Naš cilj je izgradnja zdravih odnosa sa svima koji donose odluke, te se još jednom jasno distanciramo od pojedinaca koji neprimereno prozivaju ličnost i instituciju predsednika", zaključuje se u saopštenju koje je potpisao generalni sekretar SD Partizan, Željko Tanasković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija