• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2024

14:49

Budi pobednik, navijaj za Vošu! Sportsko društvo Vojvodina i kompanija Mozzart potpisali ugovor o saradnji

Soultime produkcija

Ostali sportovi

Budi pobednik, navijaj za Vošu! Sportsko društvo Vojvodina i kompanija Mozzart potpisali ugovor o saradnji

Podeli vest

Sportsko društvo Vojvodina dobilo je generalnog sponzora - kompaniju Mozzart. Ugovor, kojim je najavljena saradnja, u vrednosti od 1.000.000 evra u prostorijama OK Vojvodina u Novom Sadu potpisali su Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina, i Slobodan Prodanović, generalni direktor Mozzarta.

- Hvala kompaniji Mozzart koja pojedinačno sarađuje sa svim klubovima, a sada smo potpisivanjem ovog ugovora objedinili saradnju. Ugovor predstavlja ozbiljan temelj, možemo da razvijamo školice sporta, a uz sredstva koja dobijamo možemo da sanjamo velike snove i zajedno nastavimo da donosimo pehare i trofeje u Novi Sad - rekao je Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina.

Generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović dodao je da kompanija godinama sarađuje sa pojedinačnim klubovima, kao i da će objedinjena saradnja biti proširena kroz društvenu odgovornost.

U planu je pokretanja novog ciklusa besplatnih škola sporta, projekta koji se pokazao izuzetno uspešnim 2021. godine, pogotovo na teritoriji Vojvodine, ali i brojne ekološke inicijative i pružanje podrške osnaživanju žena.

Foto: Soultime produkcija

 

 

- Fondacija je osnovana prošle godine, i time smo potvrdili naše generalno opredeljenje da deo profita ulažemo u društvenu zajednicu. Dobra saradnja sa lokalnim vlastima potvrđena je na brojim projektima i trudimo se da pomognemo gde god možemo. Mnogi događaji, među kojima je i OCR trka Invictus, sada su već postali tradicionalni u Novom Sadu, u istom gradu otvorili smo i brojne terene u okviru akcije Sto terena za jednu igru, koja je završena prošle godine. Sada nastavljamo otvaranjem terena za mali fudbal i nadamo se da ćemo sa kabinetom gradonačelnika naći još lokacija da deci omogućimo bolje uslove da se bave sportom - istakao je Borjan Popović, upravitelj Fondacije Mozzart.

U okviru Sportskog društva Vojvodina su mnogi klubovi koji godinama unazad beleže uspehe na sportskoj sceni. Prošla sezona je za Rukometni klub Vojvodina bila istorijska i najuspešnija, osvojena je tripla kruna, dok su u prvom delu ove sezone uspeli da izbore plasman u Top 16 fazu Lige Evrope.

Uspehe beleže i KK Vojvodina, OK Vojvodina, kao i FK Vojvodina, jedan od najstarijih klubova u zemlji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17