• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

20.05.2024

05:22

"Grobari" ogorčeni, besni, osuli drvlje i kamenje po igračima, traže ostavke!

starsport

Ostali sportovi

"Grobari" ogorčeni, besni, osuli drvlje i kamenje po igračima, traže ostavke!

Podeli vest

Kipte od besa navijači Parizana posle poraza od Crvene zvezde u finalu ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde novi su šampioni regionalnog takmičenja pošto su sa 3:0 u pobedama u finalnoj seriji plej-ofa savladali  najvećeg rivala.

Posle dva trijumfa pred svojim navijačima u ''Pioniru'', Zvezda je slavila i pred skoro 20.000 Partizanovih pristalica u "Beogradskoj areni" rezultatom 82:76. Zvezda se tako izjednačila po broju titula u  ABA ligi sa Partizanom - sada oba kluba imaju po sedam titula u regionalnom takmičenju. To nije sve! Bila je to šesta pobeda trenera Zvezde Janisa Sferopulosa nad srpskim trenerom Željkom Obradovićem. Aleksa Avramović je bio najkorisniji igrač Partizana sa 17 poena, dok je jedini drugi dvocifreni igrač bio Danilo Anđušić sa 13 poena. U ekipi Zvezde su bila tri dvocifrena igrača, Mitrović i Giedraitis su imali po 12 peona, dok je 11 poena upisao Jago Mateuš.

Navijači Partizana u Areni su ekspresno posle poraza napustili dvoranu, bili su kao i oni na društvenim mrežama ogorčeni i razočarani. Mnogo su očekivali od ljubimaca ove sezone. Ali, crno-beli nisu ostvarili ciljeve ni u jednom od takmičenja - ni u Evroligi,  ABA ligi, ni u Kupu Radivoja Koraća.

"Ne mogu da opišem bes koji osećam. Hvala Željko. Hvala timu".

 

 

 

 

 

 

"Koliko smo mi loši kad nas ovakva Zvezda pobeđuje šest puta zaredom?! Željku ništa ne zameram, jer sam siguran da je uradio sve što je do njega. Igračima se itekako ima šta zameriti. Imam utisak da neki od njih ne pričaju međusobno i da su se dogovorili sa novim klubovima".

 

 

"Nismo ništa ni zaslužili".

 

 

 

Očekuju navijači Partizana ostavke ili otkaze u klubu posle debakla.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 1 mesec

Ne tugujte grobari. 11. mesto u Evroligi je najveći uspeh. Ostali trofeji su bez veze.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija