• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.07.2024

09:34

Britanac, a ne mrzi Novaka! Moguće je! Đoković me inspiriše

EPA

Ostali sportovi

Britanac, a ne mrzi Novaka! Moguće je! Đoković me inspiriše

Podeli vest

Britanac Džordž Rasel (26), vozač Mercedesa, otkrio je da su mu razgovori sa najboljim teniserom ikada Novakom Đokovićem mnogo pomogli.

Srpski teniser nije omiljena ličnost Britancima, ali nisu svi isti. Rasel ga obožava. Pred Veliku nagradu Mađarske vozač Formule 1 je pričao o Srbinu koga je upoznao pri put pre nekoliko godina u Monaku. Našem teniseru se divi kao velikom sportisti, profesionalcu, ali i kao osobi.

- Naleteo sam na njega u teretani, pa smo zajedno otišli kući. Razgovorali smo, bio je veoma otvoren sa mnom. Ne želim previše da pričam o tome, jer je to bio privatan razgovor. Ali, sviđa mi se kako uvek želi da napreduje, da nauči više. On me inspiriše, da više učim o sebi, da radim na sebi, da se guram do krajnjih granica - kazao je Rasel. 
 

 

 

Nole želi više da nauči o Formuli 1 i planira da dođe na neku trku, otkrio je Britanac. Rasela je sigurno najviše zanimala Novakova dugovečnost, kako sa 37 godina i dalje dominira na teniskim terenima.

- Morate da uzmete sve ideje od najvećih iz svakog sporta i da vidite kako to može da pomogne vama. Imam 26 godina, zdrav sam, sjajno se osećam, ali želim da budem na ovom nivou i za 10, 15 godina, možda i za 20.
 

Foto: tanjug/ap

Džordž Rasel obožava Novaka Đokovića

 

Rasen obožava tenis.

- Obožavam da ga gledam. Imam veliko poštovanje prema teniserima. Za njih je njihovo telo šta je za nas automobil. Oni su sami na terenu, tako da su trening, ishrana, fizioterapija njihovo gorivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Razbijene laži o litijumu i sumpornim kišama: Profesor argumentima uništio plagijatorku Danicu Popović i njene sumanute teorije zavere!
Politika

Razbijene laži o litijumu i sumpornim kišama: Profesor argumentima uništio plagijatorku Danicu Popović i njene sumanute teorije zavere!

Profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović, poznata i po tome što je plagirala rad pokojnog kolege, profesora Stojana Babića, iz udžbenika "Međunarodna ekonomija", diže paniku u vezi sa iskopavanjem litijuma pozivajući se na ženu koja je priznala da je sve slagala, a sada je njenim lažima na put stao profesor Aleksandar Jovović.

21.07.2024

09:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija