• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list

29.03.2016

10:10

HRVATI: PARTIZAN JE NAŠ TREĆI NAJVEĆI KLUB! Napravili su ga da bi potpuno zatrli fudbal u Zagrebu!

Partizan

HRVATI: PARTIZAN JE NAŠ TREĆI NAJVEĆI KLUB! Napravili su ga da bi potpuno zatrli fudbal u Zagrebu!

Podeli vest

Hrvati bi da prisvoje Partizan! Zagrebački "Večernji list" u uskršnjem trobroju objavio tekst u kom tvrdi da su beogradski crno-beli treći najveći hrvatski klub, posle Dinama i splitskog Hajduka

 

Autor teksta podsetio je da će u maju biti 50 godina otkako je Partizan postao prvi klub iz istočne Evrope koji je igrao finale Kupa šampiona.

Real Madrid je 11. maja u Briselu bio bolji sa 2:1, a komšije smatraju da je taj datum i njima važan jer je Josip Pirmajer tada postao prvi Hrvat koji je igrao u finalu najvećeg klupskog takmičenja na svetu.

Hrana i premije

Bivši fudbaler Partizana i nekadašnji sportski novinar u Zagrebu Miroslav Rede (78) takođe smatra da teza o crno-belima kao hrvatskom klubu "i te kako ima uporište". 

Šoštarić gađao Staljina

Public

Jedan od najistaknutijih hrvatskih igrača u Partizanu bio je čuveni golman Franjo Šoštarić, koji je mogao skupo da košta crno-bele prilikom jednog gostovanja po SSSR-u. Posle meča sa moskovskim Dinamom napio se i čašom votke gađao Staljinovu sliku koja je stajala na zidu. Zbog nezapamćenog skandala, srećom, nije ispaštala čitava delegacija.

Šoštarić je odmah izbačen iz tima, a po povratku u Beograd bio je "proteran" u FK Kvarner iz Rijeke. Pošto je tamo branio izvanredno, posle godinu dana vratili su ga u Partizan.

- Pogledajte samo ovaj popis igrača i sve će vam biti jasno - kaže Rede, koji je rođen u Kikindi, a ponikao u Partizanu i svojevremeno bio kapiten jedne od najtalentovanijih generacija juniora.

Na papiru koji je ponudio kao dokaz stoji gotovo 30 imena bivših fudbalera crno-belih koji su bili Hrvati, a ostavili su zapažen trag u Humskoj: Franjo Glaser, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Stjepan Bobek, Ivan Švaljek, Vladimir Čulik, Franjo Rupnik, Miroslav Brozović, Franjo Šoštarić, Bruno Belin, Branko Zebec, Ante Mladinić (trener) i mnogi drugi.

public
Miroslav Rede

Rede, međutim, opovrgava tvrdnju da su najbolji zagrebački fudbaleri dolazili u Humsku po direktivi vojnih vlasti.

- Ta priča je na klimavim nogama. Većina, barem dvadesetorica igrača, u Partizan je išla svojom voljom jer je služila vojni rok i dobijala hranu i premije. Branka Zebeca, koji je kasnije igrao i za Crvenu zvezdu, praktično su oterali iz Zagreba u Partizan. Nisu mu dali neku zasluženu nagradu ili premiju i on je iz besa otišao u Beograd. Odmah je za njim pošao i njegov najbolji drug Bruno Belin - priseća se Rede.

Dogodio se sportocid

Zvonimir Magić (85), predstavljen kao doajen hrvatskog novinarstva, govori s druge strane o Partizanu kao o državnom projektu koji je stvoren s ciljem da se uništi hrvatski fudbal! Odlazak velikog broja hrvatskih igrača u Humsku naziva sportskim genocidom, odnosno "sportocidom".

public
Zvonimir Magić

- Posle 1945. nama se dogodio sportocid! Zašto se to krije? Gde su trofeji, dokumentacija, oprema nekadašnjeg Građanskog? Sve su zatrli, prokleti bili. Trebalo je slomiti sve hrvatsko, oteti, zatrti. Zato se dogodio Partizan. To je velika tuga zagrebačkog fudbala, srce su mu iščupali - priča Magić.

Bobek od ustaše do "grobara"

Stjepan Bobek je donedavno bio najbolji strelac u istoriji Partizana (prestigao ga je Saša Ilić), ali je malo nedostajalo da ga životni put odvede daleko od fudbala. U Humskoj je završio po direktivi tadašnjeg Generalštaba i to trećoj u nizu, ultimativnoj, jer je bio pripadnik KNOJ-a (Korpusa narodne obrane Jugoslavije). 

AP/Photo
Stjepan Bobek

Novinar Magić, međutim, objašnjava da je Bobek za vreme Drugog svetskog rata bio pripadnik hrvatske policije sa zaduženjem da zatvorenicima uzima otiske. Kao fudbaler Građanskog, čak je 1943. godine igrao u Padovi u dresu mlade ustaške reprezentacije protiv Italije. Kao što su Glaser i Brozović bili reprezentativci NDH. Bobek je imao zaštitnika u sportskom radniku i majoru Marjanu Matančiću, a kako za vreme rata nije učestvovao u borbenim akcijama, on se izvukao i kasnije posvetio samo fudbalu.

Upravo je na Bobekov predlog 1959. godine Partizan dotadašnje bele dresove zamenio crno-belima, a zanimljivo je da je tu odluku potpisao tadašnji predsednik JSD Partizan Franjo Tuđman!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
istorija

pre 8 godina

Ovamo mrze Srbe a sa druge strane prisvajaju sve srpsko. Pa normalno je to kad su od skora drzava i nemaju istoriju iza sebe. Dobro imaju ali u sklopu Austrougarske. Da nismo krenuli u I sv. ratu sad bi bili pod Italiju :D

crno beli svet

pre 8 godina

jos jedan smisljen pokusaj da se Partizan kao jedini ponos Srba spusti u blato a da se podigne UDBINO cedo Zvezda i da se nametne kao jedini srpski klub.Pa izdaja Kosova je maslo drzavnog vrha i pola novca se ubacilo u zvezdu da bi se kobajagi smirile delija koje su dio izdajnickog plana.Zasto je covic privodjen ako ne za novac pokraden sa kosova..znamo mi sve to i neko ce morati odgovarati a ovo udbino djelo koje godinama radi protiv srba zatrati...

Bob

pre 8 godina

Jadan ti. Vi svi kao klonirani, nije bitno odakle ste i sta ste-ista mantra. Covic, Vucic, pare sve Zvezdi, njanjanja, kmekmekme, drzavni projekat-cus VI o drz.projektu... Pa jel vam oni krivi za 32 boda razlike u fudbalu?! Za 7 uzastopnih promasenih penala!!!! Za 8 izgubljenih tekmi u raspaloj jsl???!!! I dugujete 20 miliona, na sve prodaje i sva ucestvovanja u Evropi???!!! Jel vam oni krivi sto se gasite u kosarci, sto, sem hokeja, ne postoji sport u kome niste iza nas ili u borbi za opstanak??!! CURKUS PARTIDJANO, to ste bre vi!

ćela

pre 8 godina

Ti si gospon "crno bjeli svjet" , teško oboleo od mržnje prema C. Zvezdi i Srbiji !!!! To se vidi se iz teksta koji si napisao , gde napišeš DIO , umesto DEO , DJELO umeso DELO ,a što je karakteristično za one koji govore danas o tome kako je nastalo JSD i gde je osnovano . Ko je, ustvari osnovao , ko ga je činio i ko se takmičio za tu vojnu formaciju JNA , znaju svi koji hoće da znaju . Ne može sada upetljavati Čovića , Vučića u nešto što nema blage veze sa pravom istinom o JSD i time bacati prašinu u oči . Konačno se opredelite ili ste treći Hrvatski klub , ili ste drugi Srpski !!!!

mile

pre 8 godina

dio je pravilno sdrpski deo ti je nametnula bugarska vidi kako su govorili sveti sava njegos nikola tesla vuk karadzic dusan silni pa onda pricaj ekavica nije pravo srpsko pismo samo pomazes germanima da mjenjaju istoriju pa lako katolike i muslimane udaljavaju od srba svog naroda tesko nama dok je takvih

marco

pre 8 godina

Ne slažem se sa njima, ipak je Partizan najveći hrvatski klub, veći i trofejniji i od Hajduka i Dinama!!!

kBlaze GT

pre 7 godina

Nemoj da lupas, Partizan i Zvezda ce uvek biti dva najveca kluba u Srbiji a nikada u Hrvatskoj. Hrvatska moze da zaboravi na Partizan kao Hrvatski klub, to se nece nikad desiti.

Goran

pre 8 godina

Jedini ponos Srba, Partizan? Ne "gađaj" se prejakim rečima jer je glupo iz više razloga. Najpre, tat tvoj "ponos" je u staroj državi uz Hajduk, imao najviše navijača van matične republike. Više nego u Srbiji! Koliko je bilo samo navijača na Kosovu, od kosovskih Albanaca koji su navijali za taj tvoj ponos. U Makedoniji, takođe... Hrvatskoj... Još uvek može da se nađe fotografija na kojoj su navijači tvog ponosa sa transparentom ZAGREPČANI!!!. Ponos? SRBA? Ne, nikako! Taj odnos u Srbiji u odnosu na pre 30-tak godina, kada se raspala stara država, se popravio u korist Partizana (u odnosu na Zvezdu), ali to nije ni blizu onoga o čemu pričati i čemu se nadate, vi "ponosni".

milann

pre 8 godina

Partizan je sramota Srba a ponos Hrvata, Montenigrina, Yu ostalih..... Vujosevic slika i prilika i danas, mrze sve Srpsko. Curkovicev intervju u HR nedavno je bruka za Srpski sport a ponos grobara?

Bili Piton

pre 6 godina

Ne s... nego budi realan i ćuti ko zaliven...

Dušan

pre 8 godina

Ništa novo,Vojni klub,osnovan u Zagrebu po direktivi 1945g. tada premešten u Beograd,i stvoren tako,da bude najveći i najtrofeniji klub klub SFRJ,međutim za taj klub su navijala uglavnom,većinski vojna lica ili po direktivi tadašnje Vojske,sa druge strane FK Crvena zvezda je od bila pro'srpski klub u bivšoj SFRJ,Srbi koji su ;inili većinski korpus stanovništva od Vardara pa do Triglava 90% navijalo je za C.Zvezdu,naravno navijali su i druge narodnosti,jedan primer bivša RS Krajina 1991-1995 ,tamo je stanovništvo bilo plebiscitarno opredeljano za Crvenu Zvezdu mislim negde 95% stanovništva nekadašnje RSK navijalo je za C.Zvezdu.

Milan

pre 8 godina

Тачно,ФК Црвена звезда је од свог оснивања била или се сматрала просрпским клубом,имала је највише навијача на целој територији бивше СФРЈ,Српска популација - становништво које је чинило већину у тадашњој СФРЈ навијало је за Црвену звезду ! и данас Ц.Звезда има највише навијача и у Србији,Републици Српској,Црној Гори,Македонији,Словенији .... - Највећа је Највећа моја Звезда Црвена ....

Radovan

pre 8 godina

Crni Dusane pa ti kako da si juce iz Kovina izasao.Kakvi su ti to podaci Dule, i odakle si ih uzeo,sto to ne napises.Kada je to 90% srba, navijalo za CZ,a posebno pokusavas da uvlacis srbe iz Srpske Krajine, da su navodno skoro svi navijali za CZ. Dusane ja sam iz Kline, bavio sam se sportom,i nema ni govora da je 90% stanovnistva SK.navijalo ha CZ.A jos je tragicnija tvoja konstatacija kada tvrdis da je i 90% slovenaca,makedonaca, bosanaca,i srba koji su tamo ziveli navijalo za Zvezdu.Samo iz razloga sto je Zvezda 7 mj.osnovana pre Partizana,imala je oko 10% vise navijaca u Srbiji i nigdje vise. To ti je jedina istina moj Dusane. 1978 g.beograd.Vecernje Novosti,kao najtirazniji list u SFRJ-u, su provele anketu koji je klub najpopularniji na prostoru bivse EX-YU.Partizan je bio prvi.To mozes vrlo lako provjeriti. Vidis ove komentare ovdje.Mnogi piskaraju i pisu kao su Glazer,,Cajkovski,Brozovic, igrali za NDH,a nece da kazu za koju su to reprezenaciju igrali zvezdine legende Robert Prosinecki,Goran Juric,trener golmana nogomet.repr.NDH Tomislav Ivkovic,koji su i odlikovani 1998 od Dr.Franje Tudjmana. A da ne pricam da se Ibanjes hvali da ga kolege zovu PURGEROM,da je to poteklo od Save Pavicevica,itd itr..

jen

pre 8 godina

Čoveče na čemu si ti? Pišeš o nečemu a pojma nemaš o istoriji kluba Crvena Zvezda,jer da imaš znao bi da su gotovo svi srbi po inerciji navijali za Zvezdu koja je formalno naslednik fk Velika Srbija(kasnijeJugoslavija,a od 1941 do 1945samo Sportski klub ,koji je bio sastavljen od igrača Jugoslavije i Bsk-a).Pravno nasledje nije odobreno jer bi to bila velika opasnost za tadašnji režim po pitanju nacionalnih i političkih težnji.Ubrzo je baš iz straha od nacionalnog jedinstva,iz Zagreba prekomandovan nk Partizan sa kompletno formiranom strukturom i to baš na mesto gde je Bskovo razrušeno igralište.Ti sebi sada reci ko bi normalan od ljudi iz Beograda pored svoje ,srpske,dece navijao za ustašku omladinu?A ja ću ti dati odgovor Za Partizan su navijali onakvi srbi koji su isti kao i ovi što danas mrze i pljuju Novaka,navijaju za Federera i Nadala,mrze Čovića i Zvezdu,navijaju za turke,grke,špance...oni koji za sve u životu krive drugog !!

detlic pera

pre 8 godina

Drzava se zvala Jugoslavija i svo od njih je bio jugosloven pa tako dalje.Srbija/Hrvatska/Slovenija tj.njohove partijske vodje nikad Brozu nisu dozvolile da nam nacionalnost kao u svim drzavama sveta bude jugosloven a veroispvest je nesto drgo a ne nacionalnost.svaki radnik a ne intektualac znao je da ce drzava SFRJ upravo zbog toga da pukne odmah po smrti Broza.ali 10g su se jos bojali mrtvaka Broza da ucine ono sto su ucinili 89/90/91 i adio Mare nikad vise sad dolaze ratovi pa mir i mrznja do sudjenog dana.

Dan

pre 8 godina

Ne lupetaj kako Partizan ponos Srbije? LGLEDAJ odnos navijaca Zvezde I Partizana po bivsi Republikama ex-YU, sKoro sva srbska populaciji je navijaca za Zvezdu a mali procenat najvise iz me sovinizmom Bravo Vanja za Partizan ili Hajduk, a kao drugo Zvezda sampion Evrope i sveta a ti mislis I prica jer sta hoces... Bobek ustasa

batabosque

pre 8 godina

То само показује колико ови из Креације иду тамо где имају користи. У Србији су играли за српску кобасицу и српски пасуљ, а и бурек. Онда за њемачку марку у Њемачкој, па сада за еуре по целом свету.

Razlog

pre 8 godina

Kakva glupost.....Pa normalno da su u tadasnjoj zemlji Jugoslaviji igrali i Hrvati i Srbi i Slovenci itd......Tada je Partizan bio Jugoslovenski klub.....znate li vi koliko je Hrvata tada navijalo i za Zvezdu i Partizan ? To sto je Tudjman bio predsednik Partizana to je bilo normalno kao sto su mnogu Srbi bili vodeci ljudi mnogih Hrvatskih institucija.....

ćira

pre 8 godina

E moji blesavi Srbi.Kako jedan provokativni članak iz Zagreba uspe da nas lako suprostavi međusobno.Nikada nama neće biti dovoljno pameti.

glupost

pre 8 godina

Ja nigde ne videh da pise da je Pratizan Hrvatski klub, vec da je osnovan da bi se unistio fudbal u Hrvatskoj. Po ovoj logici ispada da kup sampiona nije uzeo srpski klub, vec klub koji je sastavljen od igraca iz bivse Jugoslavije (jedva da je bilo dva srbina u prvih jedanaest). Vecu glupost niste napisali, a imate ih na tu temu koliko hoces.

Goran

pre 8 godina

Ako si zaboravio, Zvezdin tim iz Barija je: STOJANOVIĆ, JUGOVIĆ, Marović, Šabanadžović, BELODEDIĆ, Najdoski, Prosinečki, MIHAJLOVIĆ, Pančev, Savićević i BINIĆ. Dakle 5, a u drugom poluvremenu je ušao i Vlada Stošić. O nekakva "jedva dva igrača", nema ni govora, samo pokazuješ svoje neznanje. Da bi zapamtio, ti i tebi slični, mogu da ti pošaljem kartu sa utakmice u Bariju, naravno fotokopiju, a može i "nebo se otvorilo" od 24. aprila protiv Bajerna... Možda hoćeš Drezden, Glazgov ili Grashopers?

Misirac

pre 8 godina

Bravo za INFORMER, treba buduća pokolenja da znaju ko igra fudbal u zemlji SRBIJI !

zvezdasrBIA

pre 8 godina

Igrali Krcun i Bugarčić, najveći monarhisti koje je Beograd video...

Lolek

pre 8 godina

Jedino sto se ne zna jeste da je splitski Hajduk osnovan od strane tamosnjih Srba, koliko ja znam. Ko ima precizne informacije neka to potvrdi.

Boki

pre 8 godina

Eeee oko čega mi raspravljamo, zar je važno ko je osnovao koji klub. Ako ćemo realno niti jedan osnivač ni C.Zvezde ni Partizana nije bio baš pro Srpski orijentisan. Jedino je važno da su to Srpski klubovi i ja iako navijam za Partizan, sa istim žarom gledam sve utakmice i mečeve koje zvezda igra protiv inostranih klubova i uvek ću navijati za C.Zvezdu u tim situacijama. Živeo Partizan, C.Zvezda i SRBIJA

milann

pre 8 godina

Normalno je da je Curkovic sve i svja u Partizanu. Grobari i nemaju svest o pripadnosti Srbima. YU - HR klub, dakle u pravu su.

HRVAT

pre 8 godina

Pa Partizan i je najveci hrvatski klub..treci po redu....nije nista novo da nam Srbi sve otimaju...cudi me da jos Tita nisu nazvali Srbinom iako su ga tjelesno oteli...i lezi u Srbiji\n

kiza

pre 8 godina

Nisu ni drzavu stvorili a prisvajaju srpski klub,a nece je nikada ni stvoriti zato sto su nesposobni, zato što su najveći grebatori u istoriji civilizacije, a tako im se zove i ''glavni grad''. Sreca nasa pa je premijer zvezdas.

gs1989

pre 8 godina

Delija sam iz RSK. Zašto ne napišu da je hajduk Srbski klub, osnovan od strane Srba. Da rječ hajduk ne postoji u hrvatskom jeziku.

scott

pre 8 godina

Ne razumem nista partizan osnovali jugosloveni , zvezdu osnovali jugosloveni partizani udbaska struja i sta sa tim pa nije zvezdu osnovao MILOS OBILIC .Neki ljudi su igrali za ndh jer sigurno nisu hteli da zavrse u jasenovcu jer su bili sportisti na kraju Bobek nije ukrao nista srpsko SAHRANJEN JE U SRBIJI I DAO VISE SRPSTVU NEGO terzic ,covic,kokez .

Boob

pre 8 godina

Moze da bude samo drugi njihov klub.Hajduk nije i nikad i nece da ostane njihov klub.Hajduk je Dalmatinski klub nastao dok jos Hrvatska nije bila ni u planu da nastane,to sto su je okupirali devedesetih to je drugo.A sto pse tice Partizana ma neka samo sanjaju,zivela Slobodna Dalmacija.

Nikola RS

pre 8 godina

Znaci, pošto je veci broj igraca nekadasnjeg Gradjanskog, a pripadnika KNOJ-a koji su ubijali ustaše 1945 godine, prešao u Partizan, zakljucujemo da je Partizan hrvatski klub!!! Nasuprot tome, osnivaci fk cz su jahači pravoslavnih popova, i ubice srpske djece po Beogradu i Srbiji i generala Draže Mihailovica i zakljucak je da je to srpski klub!!! Svaka vam čast na zaključcima! I onda, Branko Zebec prelazi u Parizan da bi mogao da jede jer nije imao šta jesti, ali se ne navodi zašto je prešao u fk cz. Vjerovatno radi ljubavi, jer se iz teksta moze zaključiti da se samo igrači Parizana imali redovno obroke. E sad pošto on zbog gladi igra za Parizan a iz ljubavi prema cz, zaključujemo da je Paritan hrvatski klub! E svaka čast inteligencijo! A kad odlikovani Tudjmanov ljubimac Prosinečki igra za cz to nema veze sa hrvatstvom! Bravo inteligencijo!

Zaborav

pre 8 godina

Mene zanima samo par stvari. Kako je to czv srPski klub kada je osnovana u Jugoslaviji? Po cemu je to czv prosrpska kad je jedan od osnivaca Penezic Krcun bio udbin covek i likvidator Draze?(u koga se kunu navijaci sa severa).Po cemu je czv bila prosrpska kada su u timu imali:refika sabanadzovica,belodedica(izjasnjavao se kao rumun,i delom kao srbin),prosinecki(bio i trener skoro a usput ljubio ruku tudjmanu na doceku posle SP 1998),pancev,itd itd itd...

GROBAR VUKOVAR

pre 8 godina

Očito ovde ima dosta neznalica. Najviše navijača u bivšoj SFRJ imao je PARTIZAN baš zbog toga što je najviše naroda bilo jugoslovenski orentisano. Blago neprijateljima Srba dok se ovako delimo i mrzimo. Muka mi je kad dođem u Srbiju i gledam srbovanje po Beogradu, Novom Sadu, Guči... Ako baš hoćete da znate najveći Srbi su vam u REPUBLICI SRPSKOJ, pa mi šaka jada u hr. Reći ću vam i zašto, nama je nacionalni identitet jedna od prvih stvari u životu dok vi u Srbiji (čast izuzecima) za to i neznate. Samo sloga Srbina spasava!

Čiča

pre 8 godina

О чему причате скоројевићи?!О каквим српским клубовима?Па и Звезда и Партизан су комунистички клубови а не српски!Више је Хајдук из Сплита српски клуб!Бар су га срби основали а између осталог Сплит је био упориште српског монархизма на Јадрану до 1945.Ви који се кунете у српство преко спорта сте квази-патриоте и штетни сте по државу.Због вас и вама сличних смо дошли овде где смо!Па у Крајини и БиХ су се сви изјашњавали као југословени до 1991.Нисте ни знали да сте срби, док се није запуцало, част изузецима.Зато у Шумадију на извор по воду, једино је она била и биће извор српства!За Краља и отаџбину!Србија монархија никад република!

Dax

pre 8 godina

Pitajte hrvate ciji klub je bila Jugoplastika trostruki evropski sampion, sa srpskim trenerom i petoricom Srba, a da ne pricamo o bivsim igracimakao Macura,Tvrdic,Manovic,Jerkov, a Popovici u Zadru,a Plesac u Lokomotivi, a Komazec i Petrovic u Sibeniku.MALI NAROD,NIKAKVE ISTORIJE,OGROMNOG KOMPLEKSA. "Sacuvaj nas boze KUGE,GLADI I HRVATA"-tako kaze europska povijest.

Lziggi

pre 8 godina

od svih Klubova na svetu najvise vevolim FK Partizan ali ako oni traze Partizan morace da nam vrate Hajduk posto su ga Srbi osnovali

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija