• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

20.10.2017

14:52

STOJKE NAGAZIO ALBANCE: Teže je igrati u Novom Pazaru nego u Elbasanu!

Partizan

STOJKE NAGAZIO ALBANCE: Teže je igrati u Novom Pazaru nego u Elbasanu!

Podeli vest

Golmana Partizana Vladimira Stojkovića nije impresionirala atmosfera u Elbasanu (0:0), kaže da je vrelija na nekim stadionima u Srbiji

Bilo je zvižduka i uvreda kada su fudbaleri Partizana istrčali na teren stadiona u Elbasanu, ali daleko od toga da su se igračima srpskog šampiona od toga "noge odsekle".

- Iskreno, teže je igrati u Novom Pazaru nego u Elbasanu. Mi bismo voleli da je atmosfera bolja, ali, realno, nije tako. Normalna utakmica, kao da igrate jači meč Superlige. Mislim da je u Novom Pazaru bolja atmosfera - rekao je za Mondo Stojković.

Žale crno-beli što se nisu iz Albanije vratili sa tri boda, ali golman Partizana smatra da nerešen rezultat i nije toliko loš. 

Imali smo nekoliko šansi i mogli smo da osvojimo sva tri boda. Uzeli smo jedan, ali smo i dalje, sa dve pobede u Beogradu u narednim utakmicama, u poziciji da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo se već za dve nedelje revanširati Skenderbegu i da ćemo pred prepunim stadionom savladati Jang Bojs i rešiti pitanje prolaska - jasan je bio čuvar mreže srpskog šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 6 godina

Ovi iz Partizana ne znaju matematiku. Stojke, vi ste sinoc ispali iz daljeg takmicenja. Y.B ce da bije Dinamo i Albance na svom terenu i stvar je zavrsena. Oni ce imati 9 bodova a mi 8, jer mi nemamo sanse da bijemo dinamo u Ukrajini. Tako da fokusirajte se vi na kup i "mudrog" Djukica:"Mi smo Partizan...trazimo posed..opaaa...opaaa.."

Krcun ubio vise Srba nego svi

pre 6 godina

Немој ти (и слични теби) "бринути" о Партизану. Ако већ волиш рачунати,израчунај како ће твој клуб презимити у Европи а о Партизану има ко бринути,али не са злурадошћу као ти!

jossi

pre 6 godina

Pa kad je lakse igrati u Albaniji sto niste dobili???Ovaj fudbal je sramota pocev od reprezentacije pa do klubskog,ove godine smo imali srece za sve grupa laka pa smo zato otisli na SP,lepse je gledati beton ligu bar znas da ljudi igraju amaterski a ne ovo,smeniti Djukica i Muslina\n

laki

pre 6 godina

Pred prepunim stadionom, sa ovakvom igrom....MALO MORGEN. PS.Tebi svaka cast....

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija