• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Stefanović

22.03.2019

18:11

IZ CRNO-BELE PERSPEKTIVE! Mijailović: Imamo srce i snagu, borićemo se protiv svih!

Partizan

IZ CRNO-BELE PERSPEKTIVE! Mijailović: Imamo srce i snagu, borićemo se protiv svih!

Podeli vest

Košarkaši Partizana ove subote od 19.00 igraju prvi meč polufinalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde. Važnosti ovog meča svestan je i Ostoja Mijailović, predsednik crno-belih

Ipak, prvi čovek ekipe iz Humske čvrsto stoji na zemlji, a ulogu favorita prepušta crveno-belima.

- Ko bude bolji, taj će i slaviti. Pozicija na tabeli govori da je Zvezda u prednosti. S druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji. Mi smo Partizan i nikad ne odustajemo - rekao je Mijailović.

IZ ZVEZDE VEĆ OPOMINJU NA SUĐENJE! Bili su na udaru crveno-belih zbog događaja u Podgorici, a sada dele pravdu u polufinalu sa Partizanom!

Podigla se velika tenzija pred duel večitih, ali predsednik crno-belih spušta loptu.

- Očekujem da sve bude sportski, ovo je samo jedna utakmica više. Biće još takvih. Nije ovo pitanje života i smrti. Očekujem da sve bude fer i pošteno. Bar se tako nadam. Isto očekujem i kad Partizan bude domaćin - dodaje prvi čovek Partizana.

"AKO RAZMIŠLJAMO O NEUSPEHU, BOLJE DA NE DOLAZIMO"! Tomićeve reči odzvanjaće u ušima Zvezdinih navijača!

Ipak, za prvog favorita Mijailović ne vidi crveno-bele već aktuelnog šampiona Jadrana.

- Realno veliku prednost ima Budućnost koja je najviše uložila u svoj tim. Takođe, veliku šansu imaju i naši rivali, pored toga i Cedevita je dosta uložila u tim. Mi imamo srce, mi imamo snagu i borićemo se protiv svih. Trudićemo se da budemo bolji nego što možemo - zaključio je Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija