• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2019

09:22

PAVLOVIĆU PROPAO TRANSFER U JUVE? "Zapeli" pregovori sa "starom damom"!

Partizan

PAVLOVIĆU PROPAO TRANSFER U JUVE? "Zapeli" pregovori sa "starom damom"!

Podeli vest

Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović, koji je maltene imao sklopljen dogovor s torinskim Juventusom, možda ostane u Humskoj do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope

To je želja sportskog sektora i trenera Save Miloševića, koji ga je uigravao na utakmicama i ozbiljno računa na njega.

Jedan od razloga za Pavlovićev ostanak je i to što su pregovori s Juventusom oko njegove prodaje zapeli. Pominjalo se da će Italijani za talentovanog defanzivca crno-belih izdvojiti čak osam miliona evra.

(VIDEO) BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA! Partizanova neostvarena želja srušila Ludogorec!

PRVENAC! Sadik otkrio zašto se nije mnogo radovao posle gola!

Iz Partizana tvrde da je ovaj transfer i dalje moguć, međutim, "stara dama" je ovih dana za 15 miliona evra angažovala mladog argentinskog štopera Kristijana Romera (21) iz Đenove. Ovaj igrač potpisao je ugovor s Juventusom, ali je odmah potom prosleđen nazad u Đenovu na jednogodišnju pozajmicu.

Ukoliko Pavloviću propadne transfer u Seriju A, a Partizan uđe u Ligu Evrope, lako bi moglo da se desi da defanzivac ostane u Humskoj do zime. U slučaju eliminacije iz Evrope mladi fudbaler gotovo sigurno će biti prodat, pošto za njega postoji interesovanje još nekih klubova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija