• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2019

18:56 >> 18:52

(VIDEO) MARKECOV ŠOU U IVANJICI ZA POBEDU PARTIZANA! Crno-beli slavili protiv žilavog Javora!

Partizan

(VIDEO) MARKECOV ŠOU U IVANJICI ZA POBEDU PARTIZANA! Crno-beli slavili protiv žilavog Javora!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Javora u Ivanjici sa 2:0 u zaostaloj utakmici drugog kola LingLong Superlige Srbije. Sjajni Lazar Marković bio je junak pobede crno-belih i nagovestio da bi mogao da bude veliko pojačanje

 

Ekipa Save Miloševića iskoristila je euforiju koja vlada u timu nakon pobede protiv Crvene zvezde u 161. "večitom" derbiju pa su iz Ivanjice odneli u Beograd sva tri boda sa ne tako prijatnog gostovanja povratniku u elitni rang srpskog fudbala.

(VIDEO) ZVEZDAŠI BESNI! Partizanu je u 154. derbiju priznat gol iz IDENTIČNE SITUACIJE kao kod Milunovićevog pogotka!

Odličan otpor pružili su domaći, u nekim momentima bili čak i bolji rival, ali je Partizan iskoristio odlično raspoloženog Lazara Markovića koji je pokazao da bi mogao da bude kapitalno pojačanje crno-belih. Deluje da se nekadašnji vezista Liverpul vraća u formu koja ga je krasila pre odlaska u Englesku.

Foto: Starsportphoto

Odličnu asistenciju Sejdubu Sume u 26. minutu Markec je krunisao sigurnom realizacijom. Nakon toga mogao je da bude i asistent možda i najlepšeg gola u Superligi, ali je njegov trud upropastio Umar Sadik koji je i na ovom meču ostao kratkih rukava.

Domaći su imali svoj period igre, pretili u nekoliko navrata prilično neugodno, ali je Vladimir Stojković bio pribran. Kazna za promašaje stigla je u 76. minutu kada je Marković raspalio po lopti i postigao lep gol za konačan rezultat.

Crno-beli su posle skoro tri godine (bar na dva sata) ispred Crvene zvezde na tabeli.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

JAVOR - PARTIZAN 0:2 (0:1)

Stadion: Gradski, Sudija: Lazar Lukić

Marković u 26. i 76. minutu za Partizan

JAVOR: Lazović - Cuckić (od 77. Cvetković), Kolaković, Pavišić (od 87. Milošević), Amanović, Jevremović - Piščević - Petković, Dolmagić, Sević - Krnić (od 80. Jovanović).

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Vujačić (od 90. Dinga), Ostojić, Brežančić - Šćekić, Zdjelar - F. Stevanović (od 62. Lutovac), Suma, Marković - Sadik (od 46. Gigić).

KRAJ!

90. minut - Milošević koristi i poslednju izmenu. Umesto Vujačića u igri je Dominik Dinga. Igraće se još četiri minuta nadoknade.

87. minut - Poslenja promena u redovima Javora. Sin trenera Partizana Nikola Milošević ulazi u igru umesto Pavišića.

84. minut - Malo je zakasnio rezervista Lutovac na centaršut Nemanje Miletića te nije uspeo da pogodi mrežu Lazovića.

80. minut - Još jedna izmena kod domaćih. Teren napušta Krnić i svoje mesto prepušta Jovanoviću.

77. minut - Prva promena u redovima Javora, umesto Cuckića u igri je Cvetković.

76. minut - GOOOOOL! Sjajn šut Markovića i novi gol povratnika u crno-beli dres! Čini se da je sada sve jasno!

72. minut - Prilično je opao tempo utakmice. Nešto opasniji domaći u drugom delu igre.

62. minut - Druga promena kod gostiju. Umesto Filipa Stevanovića u igri je Lutovac.

55. minut - Dobra prilika za Gigića, ali brani Lazović.

47. minut - Ponovo preti Javor! Šutirao je Piščević, ali lopta ide malo pored gola!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Milošević je odmah napravio promenu, umesto Umara Sadika na terenu je Petar Gigić.

POLUVREME!

Foto: Starsportphoto

51. minut - Kakav šut Jevremovića! Javor je bio blizu izjednačenja, ali ponovo lopta ide pored gola Stojkovića.

45. minut - Igraće se još šest minuta nadoknade.

42. minut - Kakva šansa za Javor! Krnić je zakasnio na dobar centaršut i propala je prilika za gol.

41. minut - Ponovo preti Marković, ali lopte ide pored gola.

40. minut - Period nešto bolje igre domaćih. Novi pokušaj posle kornera, ali opet na mestu Stojković.

33. minut - Zbog skandiranja navijača Partizana prekinut je meč u Ivanjici.

27. minut - Umalo odmah da Javor dođe do izjedna-čenja. Petković je probao sa nekih 20 metara, morao je da reaguje Vladimir Stojković.

26. minut - GOOOOL! Odlična akcija gostiju, Sejdubu Suma sjajno pronalazi Lazara Markovića, a ovaj dovodi Partizan u prednost!

21. minut - Dobra šansa za Partizan. Gosti su zapretili na sličan način kao Javor. Iz prekida je probao Vujačić glavom, ali njegov pokušaj ide pored leve stative.

16. minut - Najbolja šansa na meču do sada za Javor! Lopta je nakon kornera došla do Amanovića koji iz dobre pozicije prebacuje ceo gol.

10. minut - Do sada bez uzbuđenja na obe strane. Crno-beli kontrolišu posed.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

16.50 - Ako pogledamo istoriju susreta ova dva rivala, Partizan ne bi trebalo da ima problema u Ivanjici. Prošle sezone na tri utakmice sa svakog meča je odneo pobedu.

16.42 - Što se tiče igrača koji su ostali na klupi, tu je situacija sledeća:

Javor: Poledica, Đerić, Maričić, Milošević, Zvekanov, Jovanović, Cvetković.

Partizan: N. Stevanović, Dinga, Šehović, Lakčević, L. Pavlović, Lutovac, Gigić.

16.30 - Trener Partizana odlučio je da napravi četiri promene u odnosu na sastav crno-belih u "večitom" derbiju. Mesto u odbrani, umesto Strahinje Pavlovića, zauzeo je Igor Vujačić, na poziciji levog beka će Rajko Brežančić odmeniti Slobodana Uroševića, a u manevru van protokola su ostalo Takuma Asano i lakše povređeni Bibras Natho, menjaju ih Lazar Marković i Sejduba Suma.

16.20 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 10. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana. Crno-beli će na gostovanju u Ivanjici pokušati da bar na nekoliko budu ispred Crvene zvezde na tabeli i posle skoro tri godine po prvi put se nađu u takvoj poziciji. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa ove utakmice.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija