• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2019

12:38

"GROBARI" SE DODATNO PODELILI! Novi sukob stvorio i četvrtu frakciju?

Partizan

"GROBARI" SE DODATNO PODELILI! Novi sukob stvorio i četvrtu frakciju?

Podeli vest

Zvuči neverovatno, ali navijači Partizana su uspeli dodatno da se podele. Kako sada stvari stoje najvatrenije pristalice tima iz Humske sada su u četiri frakcije

Navijači Partizana ponovo su se sukobili među sobom, nezvanično saznaje Telegraf! Došlo je do nove svađe, pa je deo momaka koji napustio Južnu tribinu. Oni su protiv Čukaričkog stajali pored i nisu navijali, a veliki deo grupa nije se ni pojavio na stadionu.

Navijači Partizana već su podeljeni u tri frakcije, "Grobari Jug", "Partizanovci" i "Zabranjeni". Stvaranje četvrte frakcije dodatno bi urušio i ovako oslabljene navijače Partizana, prenosi isti izvor.

CENA VRTOGLAVO SKAČE! Objavljen idealan tim Superlige, ima više igrača Partizana nego Zvezde!

"Grobari" su razjedinjeni od 2011. godine, kada su se prvobitno Zabranjeni izdvojili od Grobara na Jugu. Došlo je do pomirenja, ali je ponovo 2017. godine došlo do stvaranja frakcija, a jednu grupu poveo je Miloš Radisavljević Kimi.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 4 godine

Ocigledno da postoji zanimanje navijac. Jednog dana kada dodje do privatizacije nestace i navijacke grupe kao sneg na suncu. Niko nece zeleti da placa huligane i one koji rasteruju iskrene navijace sa stadiona. Do tada ostaje nam da cekamo i da se nadamo. Ovo sto mi nazivamo fudbalom je smesno.Isto vazi i za navijanje. Stvari treba urediti po uzoru na engleze. Za prestup se zna kazna. Nema zica nema rovova i kanala nema specijalnih snaga i vatrogasaca. Navijaci sa decom na ramenima, mladici i devojke uzivaju u fudbalu. Setemo se do osamdesetih nije bilo gorih na kugli zemaljskoj. Sada red i mir.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija