• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2019

09:11

KVOTE ZA AZ ALKMAR - PARTIZAN Crno-beli pobeđuju u Hagu za evropsko proleće

Partizan

KVOTE ZA AZ ALKMAR - PARTIZAN Crno-beli pobeđuju u Hagu za evropsko proleće

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak (18.55) gostuju AZ Alkmaru u Hagu, u okviru 5. kola Lige Evrope, sa jasnom namerom

Možda će okršaj u Holandiji biti i najveći ispit zrelosti za ovu ekipu trenera Sava Miloševića. Računica je više nego jasna. Partizan samo pobeda ostavlja u igri za prolaz dalje a Meridianbet kvota na "dvojku" je čak 6.20.

I za to je razlog više nego jasan - AZ igra sjajno ove sezone, drugi je u Erediviziji i kod kuće se bori za evropsko proleće. Ukoliko Alkmar slavi, odlazi na 11 bodova, crno-beli ostaju na četiri i bez šanse u poslednjem kolu protiv Astane.

Ako Partizan trijumfuje u Hagu, onda ga pobeda nad Astanom u Humskoj vodi u nokaut fazu. Naravno, pod uslovom da tada AZ ne pobedi Mančester junajted.

Da li očekivati crno-bele atake od početka, ili pak oprezniju igru? U Beogradu je bilo 2:2, možda sada probati GG&4+, na šta je kvota 2.72.

NE BIH TOLIKO DRAMATIZOVAO! Milošević odgovorio treneru AZ Alkmara o balkanskoj priči o životi i smrti!

BALKANCI UVEK IGRAJU NA ŽIVOT I SMRT! Trener AZ Alkmara svestan da Partizan motivisan dolazi u Hag!

 

Kao i uvek, tu je Meridianbet specijal sa brojnim sjajnim igrama, da što zanimljivije ispratite još jedan Partizanov evropski izazov. Može da se kaže i tako blizu, a tako daleko.

Sami sebi su crno-beli zakomplikovali život remijem sa AZ-om u Humskoj, jer je protiv Junajteda svaki eventualni bod bio bonus. Kako se to nije desilo, sada je osvajač Kupa Srbije pred moranjem.

Koga bi navijači Partizana mogli da slave u četvrtak uveče? Trijumf je neophodan i ako pogodite da Partizan pobeđuje uz gol Sadika - kvota je 7!

Tu su i ostale zanimljive igre za vaše tikete, i najbolje kvote na putu ka crno-belom evropskom proleću...

Nadaju se navijači Partizana da će što više lopti završiti u mreži Alkmara, na bilo koji način. Ako gosti postignu gol glavom u Hagu kvota je odličnih 5.50 - baš vredi probati.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija