• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

07.01.2020

19:36

ODBIO SAM DVA EVROLIGAŠA ZBOG PARTIZANA! Tomas o letošnjem dolasku među crno-bele!

Partizan

ODBIO SAM DVA EVROLIGAŠA ZBOG PARTIZANA! Tomas o letošnjem dolasku među crno-bele!

Podeli vest

Najbolji košarkaš Partizana Rašon Tomas prisetio se na početku nove godine kako je letos odbio dva evroligaška kluba kako bi završio u crno-belom dresu, a da su tome prethodili dugi razgovori sa trenerom Andreom Trinkijerijem, prenosi Sport klub

Tomas se u intervjuu za ovaj sajt prisetio šta mu je Trinkijeri rekao, a šta je presudilo da se odluči da dođe u beogradski klub.

Nije tajna da sam odbio ponude dva evroligaška tima da bih mogao da dođem u Partizan, mada ne mogu da kažem koja dva. Imao sam duge razgovore sa trenerom Trinkijerijem, oni su bili ključni. Trener je mnogo razgovarao i sa mojim agentima. Objašnjavao mi je kako bih mogao da napredujem kao igrač i doprinesem klubu. On je bio ključni razlog zbog kojeg sam se opredelio za Partizan. ’Ma koliko evroligaški klubovi govorili da te žele, ja te želim više’, govorio je. I gledao je svaku moju utakmicu i objasnio mi je. To mi je dalo do znanja da me zaista želi u Partizanu. Osim toga, upoznao sam se sa bogatom košarkaškom, ali i navijačkom kulturom među Partizanovom publikom. Otud i moj izbor da ovde potpišem dvogodišnji ugovor - rekao je Tomas.

U Srbiji je Rašon Tomas stigao i da iskusi fudbalski „večiti derbi“ – prisustvovao je pobedi Partizana nad Crvenom zvezdom na domaćem terenu u jesenjem delu prvenstva.

- Bila je to prva fudbalska utakmica koju sam gledao uživo, i to baš derbi. Bez ikakve šale, to je neverovatno iskustvo, možda i jedno od najboljih otkad sam došao u Srbiju. Što se tiče ostalih sportova, baš ih i ne pratim – pogledam možda poneki meč tu i tamo, ali sam zaista koncentrisan samo na jedan sport, a to je naravno košarka - kaže energični i uvek za šalu raspoloženi košarkaš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija