• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

11:33

SAVO NAJAVIO POJAČANJA! Nećemo dovoditi da bismo dovodili, nego samo ono što nam je potrebno!

Fudbal

SAVO NAJAVIO POJAČANJA! Nećemo dovoditi da bismo dovodili, nego samo ono što nam je potrebno!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana otišli su u Katar, gde crno-bele očekuje nekoliko jakih provera

Trener Savo Milošević je poveo 25 igrača. Toliko su crno-beli mogli da povedu, po dogovoru sa organizatorom turnira Premijer kup, na kojem će igrati protiv Lokomotive iz Moskve, Spartaka i Rostova.

Takođe, crno-beli nisu odustali od dovođenja novih igrača. Zimski prelazni rok u Srbiji traje do 7. februara i u Partizanu će se potruditi da iskoriste preostale dane da pojačaju kadar, prenosi Mozzartsport. Tako najavljuje i trener Savo Milošević, mada ostaje maksimalno zakopčan kada je ta tema u pitanju.

PARTIZAN PUTUJE U KATAR! Ruske ekipe testiraju crno-bele!

"DELIJE" DO SMRTI! Bivšem kapitenu Zvezde nedostaju crveno-beli!

 

Foto: Starsportphoto

 

Rekli smo otvoreno da imamo još nekoliko pozicija da popunimo, pre svega u defantivnoj liniji tima. Ali, nećemo dovoditi čisto da bismo dovodili, nego samo ono što nam je potrebno - rekao je Milošević pred polazak na Katar.

Na konkretna pitanja kakav je status Uroša Vitasa, Miljana Škrbića, momaka koji su bili nadomak ugovora sa Partizanom, Milošević je rekao:

ZVANIČNO! NAPADAČ JE PARTIZANOV! Crno-beli platili Romi 1.700.000 evra!

SALE UDARIO NA UPRAVU! Ilić otkrio razloge zašto nije ostao u Partizanu posle završetka karijere!



Ne bih špekulisao. Bili smo limitirani sa spiskom igrača koje možemo da povedemo. Još neke stvari ćemo videti u narednim danima, prelazni rok još traje.

Osvrnuo se Savo na jedno novo lice u timu, Bojana Matića, kao i povratnika Luku Cucina.

- Matić je fenomenalan, došao je spreman, sa velikom voljom i željom. On je ono što smo očekivali da će da nam donese. Zato smo ga tražili još u junu. Samo još da sve to pokaže i u prolećnom delu prvenstva. Cucin? Imamo mali problem sa Lutovcem, pa nemamo igrača na desnom beku i odlučili smo da vratimo Cucina. Poznajem ga još od pre četiri-pet godina iz mlađih selekcija reprezentacije. On je dete Partizana, neko ko bi trebalo brzo da se navikne na igru.

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija