• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2020

21:39

SUDIJSKI EKSPERT PRAVO U GLAVU: Nema penala! Molim sudije da ne donose mahinalne odluke!

Partizan

SUDIJSKI EKSPERT PRAVO U GLAVU: Nema penala! Molim sudije da ne donose mahinalne odluke!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su u gostima ekipu Zlatibor Čajetine sa 1:0 golom Bibrasa Natha sa bele tačke. Glavni arbitar na tom meču Zoran Široki prvo je poništio gol crno-belima, da bi u finišu pokazao na belu tačku, nakon čega su igrači domaćeg tima "skočili" na njega...

Posmatrač Fudbalskog saveza Srbije Zdravko Jokić je u analizi suđena ocenio da su oba tima imala razloga za nezadovoljstvo. Prvi Partizan kada je zbog navodnog ofsajda poništen gol Matića, a zatim i Zlatibor zbod dosuđenog jedanaesterca.

IZ PRVE RUKE! Oglasio igrač Zlatibora! Igrao rukom ili ne, dileme više nema!

 - Bitniji je momenat upućivanja lopte, u momentu kada je lopta bila upućena, pomoćni sudija je bio prebrz u odluci - rekao je Jokić koji smatra da su na sudiju uticali igrača Partizana tražeći penal.

Foto: printscreen Twitter

- Lopta je prošla prvog igrača Zlatibora, prošla do drugog, udarila ga u grudi. Kada je igrač Partizana iza njega podigao ruku, sudija je mahinalno doneo odluku. Da li ga je ta reakcija naterala... Ovo nije ispravna odluka. Preporučio bih sudijama da ne naglašavaju govorom tela dosuđene jedanaesterce. Kazneni udarac je prekršaj kao i svaki drugi na centru. Ne bi trebalo govorom tela naglašavati tu situaciju, kao što je sudija sada to uradio i pokazao na taj način prema tački, jer to izaziva reakciju- zaključio je Jokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija