• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

13:02

NATHO IZNEO "PRLJAV VEŠ"! Došla su TEŠKA VREMENA za nas! Pola tima je "rasuto", potrebno je vreme da shvatimo nove ideje!

Partizan

NATHO IZNEO "PRLJAV VEŠ"! Došla su TEŠKA VREMENA za nas! Pola tima je "rasuto", potrebno je vreme da shvatimo nove ideje!

Podeli vest

Partizan je u okviru 14. kola Linglong Superlige Srbije slavio protiv Mačve sa 2:0 (0:0), a jedan od najboljih na terenu bio je Bibars Natho koji je dao opširan intervju za klupski sajt

U Partizanu ne cvetaju ruže, ali je pobeda protiv Mačve 2:0, bar u rezultatskom smislu, rasterala sive oblake iznad Humske. 

Jedan od najzaslužnijih za jučerašnju pobedu je Bibars Natho. Iskusni Izraelac je sa bele tačke doneo prednost Partizanu i tako načeo mrežu rivala. 

Foto: Starsportphoto

- Došla su teška vremena za nas. Ne igramo kako želimo i zbog toga smo pod pritiskom. Iz tog razloga je bilo važno da pobedimo, da vratimo pobednički mentalitet, kažemo sami sebi: "momci, znamo da pobeđujemo i igramo fudbal". Imamo mnogo novih igrača, dosta povređenih, trener unosi nove zahteve i znamo da će izvući najbolje iz nas kako bismo igrali bolji fudbal u budućnosti - rekao je Natho. 

Partizan posle prodaja Sadika i Matića, te povrede Žana Kristfa Bajbeka, Partizan nema napadača osim omladinca Nikole Štulića. Stanojević je zbog toga prisiljen da kombinuje.

- Imamo mnogo povređenih igrača, samim tim oni sa drugih pozicija moraju da uskaču. Problem je uskladiti celinu. S druge strane, momci kojima je trener ukazao šansu da moraju da iskoriste priliku i pokažu zašto su u prvom timu. Nadam se da će demonstrirati kvalitet i igrati dobar fudbal. Zbog sebe i zbog ekipe - kazao je Izraelac. 

Partizan deluje mlako, bez energije i motiva. 

Foto: Starsportphoto

- Dođe u fudbalu vreme iskušenja. Što želite – ne ide. Bude muka i prepreka, svaki šut, svaki pas predstavlja problem. Imamo, ipak, iskusne igrače, zajedno ćemo naći način da prevaziđemo ovaj trenutak. Siguran sam da će u budućnosti sve ići lakše, lepše i bolje i da ćemo igrati bolji fudbal sa dosta golova. Stvaramo šanse, doći će i pogoci. 

Stanojević najavljuje rekonstrukciju tima u zimskom prelaznom roku. 

- Potrebno je vreme da se implementiraju nove ideje i način igre, jer svaki trener ima drugačiju viziju. A okolnosti nam nisu išle naruku. Em smo doveli nove igrače, neki od njih su dugo pauzirali, onda je skoro pola tima bilo rasuto po nacionalnim selekcijama, neki su dugo vukli povrede. Nismo imali vremena za normalan trening kako bismo usvajali nove ideje - istakao je Natho. 

Foto: Starsportphoto

Bibars Natho istakao je da je optimista i da veruje u bolje sutra. 

- Verujem u bolje sutra. Sigurno će ovo biti snažan tim. Radimo naporno, trener Stanojević obraća pažnju na svaki detalj, ako ga budemo slušali Partizan će imati jaku ekipu u budućnosti. 

Može li Partizan bolje u nastavku?

- Ovo nije pitanje da li može. Mora! Fudbal je dinamična igra i sve može da se promeni za sedmicu, dve. Iskreno se nadam da će se to videti brzo, možda je čak pobeda nad Mačvom početak novog vremena. Naš tim prolazi kroz težak period, a postoji rečenica „na muci se poznaju junaci“. U ovim vremenima možete da vidite koliko su pojedinci ili tim dobri, da možemo da se vratimo na pravo mesto! Ako smo dobri – vratićemo se. Ako nismo – nismo dovoljno dobri za ovaj tim. 

Foto: Starsportphoto

 

Na kraju Bibars se dotakao i svoje supruge i gola protiv Mačve. 

- Njoj je rođendan danas. Kada smo razgovarali pre utakmice rekla mi je da moram da postignem gol. Znate kako je, kad vam supruga nešto kaže da uradite, onda to morate - šaljivo je Natho završio razgovor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17