• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2020

16:16

NATHO JE SVE BOLJI! Stanojević pred Spartak pohvalio Izraelca! "Bavim se samo igračima koji mogu da..."

Partizan

NATHO JE SVE BOLJI! Stanojević pred Spartak pohvalio Izraelca! "Bavim se samo igračima koji mogu da..."

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u subotu od 18 časova gostuju Spartaku u Subotici u okviru 14. kola Linglong Superlige Srbije. Tim povodom novinarima se obratio šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević

Pored Vladimira Stojkovića i Milana Smiljanića, Lazar Marković i Lazar Pavlović takođe neće biti na raspolaganju za sutrašnji duel. Žan Kristof Bajbek, kao i Sejduba Suma i Miloš Jojić su povređeni.

- Specifična je situacija vezana za kovid. Nikad ne znate šta može da vas zadesi. Prilagođavamo se situaciji, imamo dosta igrača u kadru i treba se baviti samo ovima koji mogu da konkurišu za tim - rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Natko podiže formu, pa i Partizan deluje bolje?

- Slažem se sa tim ocenama, Natho je sve bolji na utakmicama i treninzima ove nedelje. Malo smo ga na prethodnom meču približili protivničkom golu, videćemo da tako nešto uradimo i ovog puta. Značilo bi nam dosta da nas pogura njegovim kvalitetom i novijom svežinom - jasan je strateg crno-belih. 

Spartak je ovu sezonu počeo fantastično, ipak, od odlaska Nemanje Nikolića evidentan je pad forme. 

Foto: Starsportphoto

- Spartak je poslednjih godina u vrhu srpskog fudbala. Gaji ofanzivni stil igre, sa dosta igrača ulazi u završnicu akcija, ubacuju se i bekovi, zadnji vezni... Dobro izgledaju, biće dobra i atraktivna utakmica. Što se tiče Nikolića, drago mi je zbog njega što je napravio transfer, dobro je finansijski prošao, ali mi je drago i što neće igrati protiv nas, jer je fudbaler koji može da napravi razliku na teren.

Foto: Starsportphoto

Dodakao se Aleksandar Stanojević i igrača koje ima na raspolagajnu na bekovskim pozicijama.

- Mi smo kompletirani na bekovima, imamo različite tipove igrača, a kada budemo imali sve na raspolaganju, koristićemo i Lutovca na desnom boku. Imamo dosta centaršuteva, malo nam nedostaje kvalitetniji taj završni centaršut i reakcija na njega u šesnaestercu, ali važno je da ima ponavljanja i generalno sam zadovoljan kvalitetom bekovskih linija - kazao je trener Partizana.

Foto: Starsportphoto

Partizan je za prošlu reprezentativnu pauzu bio u problemu jer je veliki deo igrača bio rasut po nacionalnim timovima, ali Stanojević ističe da to ovoga puta neće biti problem. 

- To mi ovog puta neće biti problem. Prošli put je bio, jer nisam dovoljno poznavao igrače, nismo stigli da se upoznamo. Sada nije problem, naprotiv, drago mi je što idu u reprezentacije, to je normalno, bitno je samo da se vrate zdravi. Očekujem posle pauze da će se vratiti Jojić, da će biti spreman, a Suma će 9. novembra imati kontrolni pregled. Nadam se da će se i Bajbek vratiti ranije u odnosu na prvu prognozu, kao što je bio slučaj sa Banjakom, pa je naš medicinski tim odradio dobar posao - zaključio je Stanojević pred subotnji meč sa Spartakom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija