• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.11.2020

11:31

JOŠ SE BORIMO SA SOBOM! Filipovski posle dva i po treninga: Igrači se trude, gledaju u oči, imaju otvorene uši...

Partizan

JOŠ SE BORIMO SA SOBOM! Filipovski posle dva i po treninga: Igrači se trude, gledaju u oči, imaju otvorene uši...

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da njegov tim protiv Venecije u Evrokupu mora da odigra mudro, timski i da onda može da zabeleži pozitivan rezultat

Crno-beli u sredu od 20.30 sati gostuju italijanskoj ekipi, a susret u Veneciji biće prva utakmica u Evrokupu za slovenačkog stručnjaka.

- Mi se još uvek bavimo sobom, jer utakmica nije samo borba sa protivnikom, već i sa samim sobom. Sa svojim greškama, sa time koliko možeš da zadržiš koncentraciju, koliko možeš da izvodiš one stvari koje si pripremio za utakmicu. Venecija je iskusna ekipa, trener je dugo tamo. Igraju promenljivo, ali mnogo bolje igraju na domaćem terenu. Menjaju odbrane, pokušavaju da zbune protivnika, da uspavaju. Znaju lukavo da se postavljaju. Imaju iskusne igrače na svim pozicijama, treba igrati mudro - rekao je Filipovski za TV Partizan.

Foto: Starsportphoto

 


Filipovski je debitovao pobedom protiv Zadra u ABA ligi, čime je prekinuo lošu seriju beogradskg tima, a upitan je i da li je zadovoljan brzinom kojom ekipa prihvata ono što od njih traži.

- Posle dva dva i po treninga teško je reći da li to prihvataju. koliko vidim, igrači se trude, imaju koncentraciju, gledaju u oči, imaju otvorene uši... A šta se unutra dešava, to se vidi na utakmici - rekao je Filipovski.

Foto: Starsportphoto

 



Partizan je i dalje bez povređenih Ognjena Jaramaza i Vila Mozlija, a Filipovski je istakao da moraju da budu strpljivi i da tim mora da igra što bolju timsku košarku.

- Jaramaz i Mozli naporno rade. Naš stručni štab, doktorska i fizioterapeutska služba rade dobro. Ono što imamo, imamo. Daćemo sve od sebe da igramo što bolju timsku košarku. Ako igramo sistemski, onda svaki put neko može da iznenadi - zaključio je Filipovski.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija