• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2020

16:11

DA LI JE STANOJEVIĆ PODRŽAO KOLAROVA? Evo šta je rekao trener Partizana!

Partizan

DA LI JE STANOJEVIĆ PODRŽAO KOLAROVA? Evo šta je rekao trener Partizana!

Podeli vest

Partizan u subotu od 16 časova na svom terenu dočekuje Proleter, posle dvonedeljne reprezentativne pauze

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji meč.

- Proleter je hit ovog dela prvenstva, samo tri boda iza nas. Čeka nas neizvesna utakmica, ali igramo kod kuće i nadamo se povoljnom rezultatu. Gosti su defanzivno dobro organizovani, lek za takvu postavku je mnogo kretanja u fazi napada i brza cirkulacija lopte - rekao je Stanojević i dodao.

Foto: Starsportphoto

- Ako damo dva gola, nadam se da će biti dovoljno za pobedu. Stvarno je teško igrati protv Proletera, jer je disciplinovan tm. Biće nam potrebno dosta strpljenja. Bitno je da se pobedi.

Reprezentacija Srbije eliminisana je u baražu protiv Škotske, a Stanojević se dotakao i tog meča.

- Svima je teško pala eliminacije od Škotske. Pogotovo nama iz struke i igračima. Sigurno je loša situacija - kazao je Stanojević. 

Nakon meča isplivale su vesti o tome da Aleksandar Kolarov nije želeo da igra, te da mu je i Inter zabranio da nastupa za Srbiju. 

Foto: Starsportphoto

- Ako je igrač povređen, sigurno bi ga trebalo čuvati, ali sa trenerske strane uvek podržavam igranje za reprezentaciju. Nikad nisam govorio igračima da se štede. Mada, zdravlje igrača je uvek najvažnije - jasan je strateg Partizana. 

Što se tiče zdravstvenog biltena u Partizanu, ima nedoumica pred utakmicu sa Proleterom. 

- Mislili smo da će Bajbek da se priključi minulih dana, međutim, još nije spreman. Što se Sume tiče, videćemo da li će početi ili ući, ali je bitno da je, kao i Miloš Jojić, u konkurenciji za tim. Lazar Marković je jednom imao koronu, pa četiri puta nije, pošto je propustio dosta treninga nije potpuno spreman, ali suštinski mogu on i Filip Holender da dejstvuju u napadu - istakao je trener crno-belih. 

Foto: Starsportphoto

- Tek danas, dan pred utakmicu dolaze Filip Holender, Bibars Natho i Maki Banjak. Kamerunca još nisam ni video, verovatno neće biti u startnih 11. Asano je pretrpeo lakšu povredu igrajući za Japan. Opasno je kad igraju tri utakmice u sedam dana, ali šta da radimo, tako je svima. Srećan sam što imamo kvalitetne fudbalere u reprezentacijama, drago mi je i što je Saša Zdjelar učestvovao u poslednjoj pobedi Srbije - podvukao je Aleksandar Stanojević. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija