• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2020

19:16

(OCENE/ANKETA) ŠTA SE DESILO SA PARTIZANOM!? Vujačić jedini dobitak posle Proletera! Da li je kriv Stanoje?

Partizan

(OCENE/ANKETA) ŠTA SE DESILO SA PARTIZANOM!? Vujačić jedini dobitak posle Proletera! Da li je kriv Stanoje?

Podeli vest

Slavio je Partizan na svom terenu sa 1:0 protiv Proletera u okviru 15 kola Linglong Superlige Srbije

Izabranici Aleksandra Stanojevića mučili su se da dođu do gola rivala i da priprete, nije išlo, ali je na kraju Holender uspeo da sačuva tri boda u Humskoj. 

U nastavku pogledajte ocene koje smo dali crno-belima!

Aleksandar Popović (bez ocene) - Golman Partizana danas je imao je slobodan dan! Ono što je bilo do njega uradio je, ali je iz jedne situacije mogao da primi gol! Ipak, spasila ga je prečka, tako da je danas ostao bez ocene! 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Miljković (5,5) - Bio je bolji deo tandema Partizanovih bekova! Učinkovitiji u napadu. Što se odbrane tiče nije imao mnogo posla, sem kada je Kovačevića prilikom jedne kontre na iskustvo "navukao" da ga faulira i spreči eventualnu opasnost po svoj gol. 

Svetozar Marković (6) - Siguran na lopti, baš onakav kakav je bio i do sada u drugom mandatu u dresu Partizana, kao i ostatak defanzivnog bloka nije imao mnogo posla. 

Foto: Starsportphoto

Igor Vujačić (6) - Pokazao je stameni Crnogorac da na njega može da se računa. Sigurno da Proleter po današnjoj predstavi ne predstavlja pandan za budućnost, ali je Vujačić odradio sve što se od njega očekivalo. Imao je i dve prilike da se upiše u strelce posle prekida, ali je loše šutirao u oba navrata. 

Ivan Obradović (5) - Odlučio se Stanojević da danas umesto Uroševića na levi bok stavi povratnika Obradovića. Ipak, nekadašnje dete Partizana ne igra na prepoznatljivom nivou, vidi se da je dugo bio van takmičarskog ritma i pitanje je koliko će mu trebati da se vrati. 

Aleksandar Šćekić (6) - Reklo bi se običan dan na poslu za Partizanovog veznog! Sve što je bilo do njega uradio je, mogao je ponovo glavom da se upiše u strelce, ali je lopta otišla pored gola. 

Saša Zdjelar (5,5) - Slabiji deo veznog reda bio je danas Saša Zdjelar, verovatno zato što je imao mnogo više ofanzivnih zadataka nego inače. Pokazao je da se ne znalazi najbolje ispred protivničkog šesnaesterca. 

Foto: Starsportphoto

Miloš Jojić do 58. minuta (5) - Katastrofa... Ne ide ništa od noge Jojiću, slična priča kao i sa Obradovićem, samo su njegove odluke danas bile mnogo upečatljivije pošto je Partizan napadao. 

Bibars Natho do 58. minuta (5,5) - Sada je jasno da kada igra Natho igra i Partizan. Danas mu, čini se, nije bilo do fudbala, ali je i u takvom stanju bio bolji od ostatka navale crno-belih. Da je bio u igri, verovatno bi izveo penal, te bi možda utakmica otišla u drugom smeru. 

Takuma Asano do 79. minuta (5) - Jedna od slabijih utakmica Japanca ove sezone, videlo se da je ušao rovit u meč i da nije bio spreman za svih 90 minuta. 

Filip Holender (7) - Mogao je Holedner da bude totalni tragičar, ali je u nadoknadi vreme uspeo da se iskupi. Vidi se da mađarski reprezentativac "zna fudbala", ali treba mu dati prostora da se uigra se timom! 

Lazar Marković od 58. minuta (5,5) - Čim je ušao imao je dobru priliku, ali je loše zahvatio loptu.  Kao i većina Partizanove navale, dosta bezidejan pred distciplinovanom odbranom Proletera. Mogao je da bude tragičar pošto je izgubio loptu, pa je Ilić umalo postigao gol. 

Sejduba Suma od 58. minuta (5) - Nije se video Suma na terenu! Pojeli su ga dugonigi veznjaci Proletera Pejić i Ilić! 

Nikola Štulić od 79. minuta (bez ocene) - Ništa konkretno nije uradio Partizanov napadač, pa je danas ostao bez ocene! ž

Slobodan Urošević od 87. minuta (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak. 

Aleksandar Stanojević (5) - Mora trener Partizana da se zapita kako i zašto Partizan teško izlazi na kraj protiv dobrih defazivnih ekipa kako bi uspeo da se vrati u trku za titulu. Većina ekipa će igrati baš kao Proleter, ali neće uvek biti sreće da se crno-beli izvuku u nadoknadi vremena! Ponovo je verovao Obradoviću i Jojiću, ali mu povratnici nisu vratili na terenu. 
 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17