• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

22:32

POSLE POBEDE NAD BORCEM! Filipovski ne krije zadovoljstvo, ali je morao da spomene i umalo prokockanu prednost

Partizan

POSLE POBEDE NAD BORCEM! Filipovski ne krije zadovoljstvo, ali je morao da spomene i umalo prokockanu prednost

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je večeras da je njegova ekipa sama zakomplikovala situaciju u finišu meča s Borcem, ali da je uspela da sačuva koncentraciju i upiše pobedu

- Čestitam Borcu, koji je vrlo neugodna ekipa, koja igra odlično jedan na jedan, ima širinu i šutere za tri poena... Oni kada pogađaju, mogu da pobede svakoga. Sami smo zakomplikovali situaciju u završnici zbog nesportske i izgubljene lopte, ali smo uspeli da sačuvamo koncentraciju i savladamo neugodnu ekipu Borca - rekao je Filipovski, prenosi klub.

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto su danas u Novom Sadu pobedili Borac sa 76:72.

- Zadovoljan sam što smo posle dva poraza od njih zabeležeili pobedu, ispravili smo neke greške iz prethodnih mečeva. Obe ekipe su pogađale važne i teške šuteve i još jednom ponavljam, zaista sam zadovoljan ishodom s ozbirom na to da smo u jednom trenutku ispustili veliku prednost - rekao je Filipovski.

Foto: Starsportphoto

Saša Filipovski

U novosadskoj hali Spens kapiten Partizana Novica Veličković odigrao je svoj jubilarni 500. meč u crno-belom dresu.

- Utakmica kakvu smo i očekivali. Borac protiv nas igra dosta dobro ove sezone. Najbitnije je da smo pobedili i prošli u polufinale. Nema mnogo vremena za odmor, moramo da se spremimo za narednu utakmicu - rekao je Veličković.

Partizan će u polufinalu, u subotu od 21.00, igrati protiv pobednika meča Crvena zvezda - Radnički Kragujevac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija