• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2021

14:46

NEMA PRITISKA, DERBI SA ZVEZDOM JE PRAZNIK! Stanojević imaju jednu želju pred finale!

Partizan

NEMA PRITISKA, DERBI SA ZVEZDOM JE PRAZNIK! Stanojević imaju jednu želju pred finale!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zapretio je da neće igrati u finalu Kupa Srbije (utorak, 19.00, Arena 1) na stadionu Rajko Mitić ukoliko budeo više navijača nego što je dogovoreno

Crno-beli su dobili 40 karata za utakmicu, koliko i Crvena zvezda, a Stanojević je poručio da neće izvesti ekipu ukoliko bude više ljudi iz Zvezde na utakmici.

Večiti rivali su se poslednji put u finalu Kupa sastali 2019. godine kada je golom Bojana Ostojića Partizan slavio rezultatom 1:0.

- Finale kupa, derbi sa Zvezdom, ovo je praznik srpskog fudbala. Presrećan sam sto ću biti deo te utakmice. Spremni smo i motivisani da napravimo dobar rezultat i obradujemo naše navijače - rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 



Crno-beli su sedmi put uzastopno stigli do finala Kupa Srbije.

- Svaka utakmica je drugačija. Suština cele priče je da znaš da sa svima možeš da igraš. Nadam se da će sve biti dobro, kao sto je bio prošli derbi. Pozitivno razmišljam i možemo biti srećni sto smo učesnici finala -  rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 



On je dodao da ne oseća pritisak finala.

- Važno mi je da su igrači motivisani. Žele da igraju derbi. Treninzi su nam kvalitetni. Svi žele da igraju. Pritisak lično nemam, imam jednu veliku želju da pokažemo da smo pravili dobre rezultate da potvrdimo sve što smo uradili u prethodnom periodu - istakao je Stanojević, koji jedino ne može da računa na Sejdubu Sumu zbog povrede.


Finale Kupa između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 19 sati na stadionu Rajko Mitić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija